Μπαρτζώκας: "Πιο έτοιμοι από τα πρώτα δύο ματς"

Πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Μαδρίτη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στον "τελικό" με την Ρεάλ,υπογραμμίζοντας ότι "είμαστε πιο έτοιμοι πλέον σε σχέση με τα πρώτα δύο ματς".

Μπαρτζώκας: "Πιο έτοιμοι από τα πρώτα δύο ματς"

"Δεν υπάρχει πλέον κάτι άγνωστο για τις ομάδες. Οι πάντες είχαν μια αίσθηση πως η Ρεάλ είναι άτρωτη, δεν είναι άτρωτη, αλλά σίγουρα είναι εξαιρετική ομάδα. Πέμπτο ματς σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, είναι συσσωρευτική η κούραση και σωματική και πνευματική. Είμαστε πιο έτοιμοι πλέον σε σχέση με τα πρώτα δύο ματς. Δεν νομίζω ότι όταν φτάνεις στο σημείο να διεκδικήσεις την είσοδο σου στο Final 4, είσαι χαλαρός. Για εμάς στόχος είναι να πάμε στο Final 4. Δεν έχει επαναπαυτεί κανείς, στο μυαλό όλων το επιστέγασμα της προσπάθειας είναι να πάμε στο Final 4", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Αυτό έχει και λίγο σχέση το που γίνονταν τα παιχνίδια. Δύο εκεί τα χάσαμε, δύο εδώ τα νικήσαμε. Αν δούμε τον χρόνο συμμετοχής βασικών παικτών τους, όπως ο Ρούντι και ο Γιουλ, εάν δεν κάνω λάθος, έπαιξαν 35 λεπτά. Εμείς προσπαθήσαμε να το αποφύγουμε αυτό. Ίσως αυτό να παίξει κάποιο ρόλο. Θα το δούμε. Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι μπάσκετ είναι μια διαφορετική ιστορία που δεν μπορείς να προδιαγράψεις.

Τα ματς τα παίρνουν οι ομάδες, οι ομάδες που είναι ενωμένες και παίζουν ο ένας για τον άλλον. Αποδεικνύεται πως, αυτό που είχα πει στους παίκτες μου, πως οι ομάδες στην Ευρώπη που παίρνουν τον τίτλο είναι έξι. Αυτές οι έξι είναι ακόμη στο πρόγραμμα. Ενώ ο ανταγωνισμός είναι πολύ ισχυρός, κάπως έτσι πηγαίνουν τα πράγματα. Πέρα από τα χρήματα, αυτές οι ομάδες σημαίνει πως κάτι καλό κάνουν, έχουν μεγάλο μέγεθος. Δεν είναι μόνο οι ρολίστες, αλλά οργανισμοί ολόκληροι".

Ο Μπράιαντ Ντάνστον, από την πλευρά του, είπε: "Είμαστε έτοιμοι γι' αύριο. Θέλουμε να ξεκουραστούμε τώρα στο ταξίδι, να προετοιμαστούμε ψυχικά και σωματικά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Είμαστε στην ίδια κατάσταση και οι δύο ομάδες. Δεν θα είναι πρόβλημα πλέον. Πλέον και οι δύο ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία. Δεν είναι μόνο θέμα δικό μου και δικής μου απόδοσης, αλλά ομαδικής και συνολικής παρουσίας. Θέλουμε να είμαστε όλοι έτοιμοι και να δώσουμε τα πάντα. Ο Βασίλης Σπανούλης κάνει εύκολη την δουλειά όλων μας. Παίζουν όλοι επάνω του, επικεντρώνουν την προσοχή τους σε αυτόν και στη συνέχεια η δική μας δουλειά είναι πιο εύκολη. Χαίρομαι που είμαι συμπαίκτης του. Νιώθουμε καλά σωματικά, πλέον έχει μείνει ένα ματς και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη".

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλιο Σ. Καβαλιεράτου Με αγάπησαν γιατί πλάκωσα τον Ρούντι

Σχόλιο Ν. Γιαννόπουλου Ο οικονομικός Ντάνστον "σκοτώνει"

Σχόλιο Τ. Μαγουλά Η ιστορία δύο προπονητών

Photostory: Ολυμπιακός - Ρεάλ 71-62

Ολυμπιακός - Ρεάλ 71-62

Η απίστευτη προσποίηση του Ντάνστον (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK