Μπαρτζώκας: "Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας"

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως τη συνολική εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος μίλησε για το περιορισμένο ροτέισον, την αλλαγή στην άμυνα και την απώλεια του Λο που έχει πληγώσει την υπόλοιπη λειτουργία.

Μπαρτζώκας: "Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας"

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης ανέφερε: " Έγινε μία τεράστια προσπάθεια από την ομάδα μας σε σχέση πάντα με τις συνθήκες. Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια, αλλά το αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε. Είναι το τρίτο παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος, μετά τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε. Ο Ντάνστον που ήταν πολύ καλός, δυστυχώς έχασε δύο βολές, ενώ η Μιλάνο έβαλε μεγάλα σουτ. Το τρίποντο του Μος, αν και δεν θέλω να σταθώ εκεί ήταν μεταφορά του Λάνγκφορντ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, όπως και ο κόσμος. Η δεύτερη θέση που δίνει πλεονέκτημα απομακρύνεται για να μην πω χάθηκε. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίσουμε για να προκριθούμε.

Πάντα κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις. Η σκέψη μου πριν από το ματς, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού, ήταν να έχουμε κλειστό ροτέισον. Να πάω με τους παίκτες που ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Όπως σας είπα κάτι δίνεις κάτι παίρνεις

Ακόμη και σε ήττα, βρίσκουμε θετικά πράγματα, είναι κάτι νορμάλ. Η ήττα, όμως είναι ήττα. Αν δείτε τη διαφορά στο ράνκινγκ, έχουμε 16 πόντους περισσότερους και χάσαμε το ματς για το εκπληκτικό ποσοστό στα τρίποντα που είχε η Μιλάνο. Κάποια στιγμή πήγαμε σε περιστροφές, ανοίξαμε την άμυνα μας, αλλά πήρε ριμπάουντ ο Λαβάλ.

Ο ντιφένσινγκ στόπερ μας ήταν ο Λο. Δυστυχώς αυτή ήταν η κατάσταση, ο Λο τραυματίστηκε. Δεν μπορέσαμε να βρούμε παίκτη που να μαρκάρει τους περιφερειακούς και να αλλάζει το ρυθμό. Ο Μάντζαρης, ο Σλούκας και κατά δεύτερο ρόλο και ο Κατσίβελης κάνουν καλή δουλειά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK