Μπαρτζώκας: "Σκεφτόμαστε τη Δευτέρα και μόνο"

O Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε ότι η Ρεάλ έπαιξε καλύτερα αλλά στάθηκε και στην ατυχία που κυνηγά τον Ολυμπιακό από την αρχή της περιόδου.

Μπαρτζώκας: "Σκεφτόμαστε τη Δευτέρα και μόνο"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε αναλυτικά: " Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι πλέι οφ Ευρωλίγκας με μεγάλη ένταση και πολλές φορές και νεύρα με πολλές επαφές. Αλλά και πολύ καλό μπάσκετ για την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Η Ρεάλ ξεκίνησε καταπληκτικά στο πρώτο ημίχρονο σουτάροντας 9/14 τρίποντα έχοντας μάλιστα 2/2 με τον Ρέγιες, κάτι που δεν περιμέναμε. Με δύο διαφοροποιήσεις στην άμυνα στην επανάληψη είχαμε τύχη στο ματς, περιορίσαμε την επίθεση της Ρεάλ στο μισό σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Δυστυχώς, όμως, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, χάσαμε κάποιες βολές και για να κερδίσεις τη Ρεάλ εδώ θα πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην έδρα μας. Θέλουμε να γυρίσουμε εδώ, αλλά ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Τώρα το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι της Δευτέρας και τίποτα άλλο.

Εμείς έχουμε μια ομάδα που απαρτίζεται από πολλά νέα πρόσωπα, έχουμε 7 νέους παίκτες σε σχέση με πέρσι, συν το γεγονός ότι χάσαμε το βασικό μας πλέι μέικερ, τον Λο. Το ότι προκριθήκαμε στα προημιτελικά παρά τους πάρα πολλούς τραυματισμούς και τις ατυχίες που είχαμε, δείχνει πως αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα και αυτό είναι αρκετά σημαντικό. Πολλοί από τους παίκτες μας όχι πλέι οφ Ευρωλίγκας δεν είχαν παίξει, αλλά ούτε καν στη διοργάνωση. Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε και καλύτεροι".

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για την κατάσταση του Στράτου Περπέρογλου, αλλά και για τη μη χρησιμοποίηση του Σέντρικ Σίμονς και απάντησε πως " το πρόβλημα του Στράτου, αλλά και του Σίμονς είναι ακόμη μια ατυχία, δείγμα αυτού που μας ταλαιπωρεί όλη τη χρονιά φέτος. Ο Στράτος έφτασε να έχει 39 πυρετό και ο Σέντρικ έπαθε τράβηγμα στους προσαγωγούς και επειδή είναι ένας τραυματισμός που μπορεί να επιφέρει θλάση, προτιμήσαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK