Ο Αγραβάνης "απάντησε" για τα περί επιλογής αντιπάλου

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στον "Sport24 Radio 103.3" για την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού παρά την ήττα απο την Εφές και έστειλε σαφές μήνυμα ενόψει νοκ-άουτ ματς.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ANADOLOU EFES - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ANADOLOU EFES - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ:

Για την συμμετοχή του ίδιου και του Παπαπέτρου: "Δεν θέλω να αναφερθώ μόνο σε εμάς τους δύο. Παίζει όλη η ομάδα και προσπαθεί για το καλύτερο. Το είδαμε από την αρχή του παιχνιδιού που μπήκαμε δυνατά και πήραμε μια μικρή διαφορά. Στο πεντάλεπτο που η Εφές έπαιξε με δύο τεσσάρια έτρεξε πολύ και εκεί πήρε την διαφορά και στην ουσία εκέι κρίθηκε το παιχνίδι, επειδή στα άλλα δεκάλεπτα ήμασταν ισόπαλοι. Στο τέλος κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, φτάσαμε στους 4 και στους 2 πόντους, αλλά είχαμε κάποιες λάθος επιλογές και δεν μπορέσαμε να κοντράρουμε κι άλλο τον αντίπαλο και να παλέψουμε για την νίκη".

Για το διάστημα που η ομάδα έπαιξε χωρίς τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη: "Σίγουρα ο Βασίλης και ο Γιώργος είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της ομάδας, αλλά έχουμε και παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να βγουν μπροστά και να βάλουν μεγάλα σουτ. Εκείνο το σχήμα πήγε καλά,. Μειώσαμε στους δύο πόντους. Στα τελευταία λεπτά θα μπορούσαμε να διεκδκήσουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι μια ήττα που δεν μας πονάει, αλλά πρέπει να κρατήσουμε κάποια θετικά και κάποια αρνητικά από αυτό το ματς".

Για την συνέχεια: "Ο Ολυμπιακός δεν επιλέγει ποτέ αντιπάλους. Δεν έχει προτίμηση ποτέ σε κανέναν Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε με όποιον αντίπαλο κι αν παίξουμε".

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου: "Ο Ιωάννης έχει γενέθλια σήμερα. Του κάναμε μια έκπληξη σήμερα ως ομάδα. Θέλουμε να είναι πάντα υγιής, για να βοηθήσει και αυτός την ομάδα να φτάσει ψηλά και φέτος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK