Ο Μπόμπι Μπράουν πόσταρε video για να γιορτάσει την... επιστροφή του!

Ο Μπόμπι Μπράουν συνδύασε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού με άλωση της έδρας του "αιωνίου αντιπάλου" και το γιόρτασε με ιδιαίτερο τρόπο. Δείτε το video που ανέβασε!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Είχε λιγότερο από μία εβδομάδα με τη νέα του ομάδα, παρόλα αυτά ο Μπόμπι Μπράουν έδειξε πως... μαθαίνει γρήγορα και στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα (είχε προηγηθεί και φιλικό με το Λαύριο) πανηγύρισε τεράστια νίκη.

Μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, που ήταν η πρώτη φετινή για τον Ολυμπιακό και η οποία μάλιστα του εξασφαλίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των προημιτελικων, με φόντο το Βελιγράδι.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πώς το γιόρτασε ο ίδιος; Με ποστάρισμα ενός video που έκανε στη σελίδα του στο Instagram το απόγευμα του Σαββάτου, στη φάση που πέτυχε καλάθι και φάουλ (το πήρε από τον Λοτζέσκι) και έκανε το σκορ 65-56 για τους "ερυθρόλευκους".

Αυτοί μάλιστα ήταν οι πρώτοι του πόντοι με τη νέα του ομάδα, με τον Αμερικανό έμπειρο γκαρντ να συνοδεύει το video με το εξής μήνυμα: "Αισθάνομαι ωραία που επέστρεψα στην Euroleague".

News 24/7

24MEDIA NETWORK