Ο Πρίντεζης ξέρει να "πληγώνει" τον Πασκουάλ!

Ο Γιώργος Πρίντεζης χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό σκοράροντας 3'' πριν το φινάλε και "θύμισε" στον Πασκουάλ το νικητήριο τρίποντο με την Μπαρτσελόνα το 2015 (video)!

Ο Πρίντεζης ξέρει να "πληγώνει" τον Πασκουάλ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πέρυσι ήταν ο Βασίλης Σπανούλης ο εκτελεστής που νίκησε δύο φορές τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ με τρίποντα-μαχαιριές στο φινάλε και έκανε...απονομή τίτλου στον Ολυμπιακό, φέτος πήρε το ρόλο του δημιουργού και ανέλαβε να "καθαρίσει" ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών ήταν εκείνος που έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στον Πρίντεζη και εκείνος με γκολ-φάουλ 3'' πριν το φινάλε χάρισε μία πολύ σπουδαία νίκη στον Ολυμπιακό, 5η στα 8 πρώτα παιχνίδια του στη φετινή Euroleague, για να κάνει το 79-77 για την ομάδα του.

Ο Πρίντεζης ξέρει να "πληγώνει" τον Πασκουάλ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με το νικητήριο αυτό καλάθι ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ "πλήγωσε" μάλιστα για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια τον Τσάβι Πασκουάλ, αφού τον Απρίλιο του '15 είχε πετύχει buzzer beater έξω από τη γραμμή του τριπόντου κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για να κάνει το 71-68 για τον Ολυμπιακό και να τον στείλει στο Final-4 της Μαδρίτης έναντι της τότε ομάδας του Πασκουάλ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν χάνει: Ο Σπανούλης το έκρινε ξανά στο τέλος!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα στο παρκέ ο Σπανούλης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK