Ο Σπανούλης "μαρτύρησε" το μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού

Δια στόματος Βασίλη Σπανούλη μάθαμε όλα όσα οδηγούν τον Ολυμπιακό σε ακόμη ένα Final-4.

EUROLEAGUE / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL-4 ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL-4 ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σειράς με την Εφές υπογράφοντας την επιστροφή από το 2-1 και την πρόκριση στο Final-4. Μιλώντας μετά το 87-78 στην κάμερα της NOVA εξήγησε πώς ο Ολυμπιακός καταφέρνει να διατηρείται ψηλά από χρονιά σε χρονιά.

" Ο καθένας έχει το ρόλο του σε αυτή την ομάδα και ξέρει που φτάνουν τα όριά του, κανείς δεν τα ξεπερνάει. Είμαστε μια ομάδα με πολύ συγκεκριμένους ρόλους. Κι αυτό είναι το μυστικό όταν βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, βγάζουμε το χαρακτήρα του νικητή που έχουμε.

Μετά το τρίτο ματς έπρεπε να ξυπνήσουμε. Είναι σημαντικό να μεταλαμπαδεύουμε στους νέους αθλητές που έρχονται πού βρίσκονται και τι πρέπει να κάνουν. Πιστεύω κάναμε εξαιρετική σειρά απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά. Μαζευτήκαμε και μιλήσαμε μεταξύ μας, είπε ο καθένας αυτό που έπρεπε και ανταπεξήλθαμε. Το να "χτίσεις" έναν κορμό με γηγενείς παίκτες είναι το πιο σημαντικό. Το έκανε κι ο Ολυμπιακός στα 90s, ο Παναθηναϊκός στα 00s. Είναι κάτι που το έχουμε και θέλουμε να πατήσουμε.

Άποψή μου είναι πως στον αθλητισμό και σε οτιδήποτε κάνουμε είναι η διάρκεια, να μην είσαι πυγολαμπίδα. Δεν μετράει το να κάνεις κάτι και να εξαφανιστείς. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτή την ομάδα. Περάσαμε πολλές δυσκολίες, αλλά η ομάδα κατάφερε με τον χαρακτήρα της να τα ξεπεράσει όλα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Γιατί όταν φτάνεις σε έναν τελικό παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Το ταξίδι που κάνουμε τόσα χρόνια με αυτή την ομάδα είναι υπέροχο και ευχαριστώ τον Θεό που είμαι εδώ και τα ζω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK