Ο Τόμιτς δεν κρύφτηκε πίσω από τον Σπανούλη

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν για δεύτερη σερί αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και ο Μίλαν Τόμιτς κλήθηκε να απαντήσει στο πιο καυτό ερώτημα μεταξύ των φίλων του Ολυμπιακού. Μπορεί χωρίς τον Σπανούλη;

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
tomic sfairopoulos EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην διοργάνωση μέσα στο ΣΕΦ με 70-62 και ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός υπέστη τη δεύτερη σερί του ήττα. Το παιχνίδι δεν κερδίζει δάφνες ποιότητας, όμως με το σφύριγμα της λήξης οι φίλαθλοι των γηπεδούχων ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες, αφού δεν είδαν την προσπάθεια που περίμεναν.

Με το σφύριγμα της λήξης ο Μίλαν Τόμιτς (που έγινε σύνθημα στην εξέδρα!) ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της NOVA για το παιχνίδι και δεν έψαξε για δικαιολογίες. Μάλιστα στο ερώτημα για το πότε θα είναι έτοιμος ο Βασίλης Σπανούλης και αν έχει επηρεαστεί ο Ολυμπιακός από την απουσία του, ήταν ξεκάθαρος:

"Για τον Βασίλη δεν μπορώ να πω πότε θα γυρίσει, είναι καλύτερα, περιμένουμε αυτή την εβδομάδα να δούμε πως είναι. Σίγουρα μας λείπει γιατί μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Πρέπει να δεχόμαστε τις ευθύνες, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, χάσαμε, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουμε. Και ο Ρόμπερτς είχε δύο συνεχόμενους τραυματισμούς είναι εκτός ρυθμού, μπορεί να δημιουργήσει, όχι να κάνει το ρόλο του Βασίλη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK