Στο ΣΕΦ δεν χαμπαριάζει ο Ολυμπιακός!

Πατώντας γκάζι στο πρώτο ημίχρονο όταν η διαφορά έφτασε και τους 21 πόντους ο Ολυμπιακός νίκησε 81-73 την Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ και έκανε ένα ακόμη βήμα για τη διασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας. Καθοριστικός στο τέλος ο Σπανούλης.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι και το 25' ο Ολυμπιακός ήταν βγαλμένος από όνειρο. Στην επίθεση οι επιλογές ήταν τόσο ώριμες που οδήγησαν τους πρωταθλητές σε εκπληκτικά ποσοστά στο πρώτο ημίχρονο (13/17 δίποντα) αλλά και σε εντυπωσιακές φάσεις κόντρα σε μία ομάδα που συνήθως παίζει καλή άμυνα.

Στην άμυνα είτε ο Μπιρτς είτε ο Μιλουτίνοφ δεν επέτρεπαν πράγματα στον αντίπαλο. Το ριμπάουντ εξασφαλιζόταν εύκολα, η πρώτη πάσα έβγαινε με ευκολία και οι φάσεις τελείωναν η μία μετά την άλλη. Οι Αμερικανοί κοντοί σ' αυτό το κρεσέντο είχαν τον πρώτο λόγο (Λοτσέσκι, Ουότερς, Γκριν).

Οταν η διαφορά όμως έφτασε κατά το τρίτο δεκάλεπτο στους 21 πόντους (60-39) ο Ολυμπιακός χαλάρωσε. Την ίδια η Νταρουσάφακα ανέβασε την αμυντική της προσήλωση, ο Μπλατ δοκίμασε συνδυασμένες άμυνες και αργά αλλά σταθερά η τουρκική ομάδα ροκάνισε το χάντικαπ που έφτασε ακόμα και στους 4.

Εκεί μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης. Και μπλονζόν για να σωθεί η κατοχή και δύο καθοριστικά καλάθια για να αποκατασταθεί η τάξη την οποία οι Τούρκοι είχαν...διασαλεύσει προσωρινά. Ο Ολυμπιακός με τον αρχηγό του απέφυγε τα εμφράγματα και διασφάλισε έτσι και μαθηματικά την παρουσία του στα πλέι οφ. Είναι πολύ κοντά και στο πλεονέκτημα της έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 48-33, 69-58, 81-73

Ολυμπιακός: Γκριν 11, Μπιρτς 13 (8ρ), Γιανγκ 4, Παπαπέτρου, Σπανούλης 8 (8ασ), Ουότερς 7, Μιλουτίνοφ 8, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 7, Μάντζαρης 3, Λοτζέσκι 12.

Νταρουσάφακα: Ουιλμπέκιν 6, Μπατούκ, Ουαναμέικερ 23, Κλάιμπερν 20, Ουλαμπάι, Μόερμαν 5, Αλντεμίρ, Σαβάς 2, Αντερσον 12, Ζίζιτς 5, Χαραγκόντι.

TO LIVE CHAT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK