Μην τον κρατάτε άλλο: Όχι μόνο ταξιδεύει, αλλά παίζει κιόλας ο Σπανούλης

Καθ' όλα ουσιαστική η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Βαλένθια επί ισπανικού εδάφους.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε για την ενσωμάτωση του Βασίλη Σπανούλη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και την παρουσία του στην αποστολή του αγώνα με τη Βαλένθια.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η συμμετοχή του γίνεται για ψυχολογικούς λόγους. Πως μετά από σχεδόν δύο μήνες απραξίας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον θέλει κοντά του για να πάρει... μυρωδιά γηπέδου.

Ωστόσο, αν ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" δεν ήταν αγωνιστικά έτοιμος, δεν θα υπήρχε λόγος να ταλαιπωρηθεί μ' ένα ταξίδι που θα γίνει μ' ενδιάμεσο σταθμό τη Μαδρίτη. Η επανεμφάνισή του θα μεταθετόταν για το ματς πρωταθλήματος με τον Κόροιβο την προσεχή Κυριακή.

Μετά τις 4 Οκτωβρίου ο Σπανούλης μπορεί να πατήσει εκ νέου παρκέ, να πέσει στη μάχη και να προσφέρει. Τα διαστήματα που θα είναι στην 5άδα και ο συνολικός χρόνος του θα εξαρτηθούν από το πώς αισθάνεται. Θα παίξει πάντως κι αυτό είναι πρώτα απ' όλα το ανακουφιστικό για τον ίδιο, καθώς όλο αυτό το διάστημα ένιωθε δέσμιος του προβλήματος του στο γόνατο. Πίεζε μάλιστα, αλλά ουδείς έπαιρνε το ρίσκο να δώσει το "ok".

Προφανώς η στιγμή της επαναδραστηριοποίησης έφτασε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK