Αγγελόπουλος: "Περίμενα ότι θα αντιδράσουμε" (VIDEO)

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, υποδέχθηκε την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα και μίλησε για το break του Θρύλου μέσα στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Αγγελόπουλος: "Περίμενα ότι θα αντιδράσουμε" (VIDEO)
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του Olympiacos TV:

Πρόεδρε βρίσκεστε στην άφιξη της ομάδας και όπως είπατε και σε πολλά μέλη της, δεν κοιμηθήκατε καν, έτσι;

"Η χαρά ήταν μεγάλη, η ένταση του αγώνα, ακόμη και εάν το βλέπεις από την τηλεόραση, πολύ μεγάλη, ιστορική νίκη και ήρθαμε εδώ για να υποδεχτούμε την ομάδα".

Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια ποια η εικόνα που έχετε σχηματίσει για τη σειρά;

"Η σειρά τώρα μεταφέρεται στο ΣΕΦ, ξέρουμε όλοι, έχουμε έμπειρους παίκτες, έμπειρους προπονητές, το κρισιμότερο παιχνίδι είναι την Τρίτη, κρατάμε χαμηλούς τόνους, το μπάσκετ που παίξαμε χθες ήταν εκπληκτικό, το ευχαριστηθήκαμε και συνεχίζουμε".

Περιμένατε τέτοια εμφατική αντίδραση από την ομάδα μετά το πρώτο παιχνίδι;

"Επειδή έχουμε ζήσει την ομάδα πολλά χρόνια και έχουμε ζήσει ανατροπές, δεν μπορώ να πω ότι περίμενα αυτή την εμφάνιση, περίμενα ότι θα αντιδράσουμε πάντως. Περίμενα ότι δεν θα είναι η εικόνα μας όπως ήταν στο πρώτο ματς γιατί δεν ήταν η πραγματική εικόνα αυτή. Αυτό όμως, που είδαμε, ο τρόπος που θωρακίστηκε η ρακέτα μας στο πρώτο ημίχρονο, όπως είπε και ο αδελφός μου χθες, δεν το έχουμε ξαναδεί, ποτέ τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Τέτοια άμυνα σε μια ομάδα επιθετική, δεν είναι ότι έπαιξες άμυνα δεν ξέρω και εγώ σε ποιον, είναι μια ομάδα ρυθμού που στηρίζεται στην επίθεση της η Μπαρτσελόνα, τους μπλοκάραμε τελείως".

Το μήνυμα του κυρίου Παναγιώτη Αγγελόπουλου προς τον κόσμο για το τρίτο και τέταρτο παιχνίδι;

"Να στηρίξει την ομάδα με φωνή από το πρώτο λεπτό, ανεξάρτητα από τη διαφορά και να νιώθει περήφανος που βλέπει αυτή την ομάδα, αυτό το πράγμα αν το νιώθεις, το βγάζεις με οποιοδήποτε τρόπο μέσα στο γήπεδο".

Και μια τελευταία ερώτηση, μετά τη νίκη επί της Εφές, ότι εσείς, αν και δεν το θέλουν οι προπονητές, δεν τους αρέσει, βλέπατε και πιο μακριά από τα προημιτελικά, βλέπατε και τη Μαδρίτη, τώρα;

"Τώρα όλοι ξέρουμε πως αυτός είναι ο στόχος. Πλέον είναι δύο νίκες, αλλά για να γίνουν αυτές οι δύο νίκες θέλει ακόμη δουλειά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK