Παπανικολάου: "Δείξαμε χαρακτήρα, δεν… χαλάμε το μυαλό μας"

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Μιχάλη Στεφάνου για την επικράτηση επί της Μπαρτσελόνα στο "Παλάου Μπλάου Γκράνα" και τον χαρακτήρα που δείχνουν οι “ερυθρόλευκοι”.

Παπανικολάου: "Δείξαμε χαρακτήρα, δεν… χαλάμε το μυαλό μας"

Για τη σημασία της νίκης που πήρε ο Ολυμπιακός: “Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα γι” ακόμα ένα ματς. Όλοι ξέρουμε τι σημασία που είχε για εμάς η απουσία του Βασίλη Σπανούλη. Παλέψαμε και προσπαθήσαμε να φανεί όσο το δυνατόν λιγότερο αυτή η απουσία. Ελέγξαμε τον ρυθμό και καταφέραμε να πανηγυρίσουμε μια πολύ σημαντική νίκη”.

Για το αν ο τίτλος του MVP ανήκει σε όλους τους παίκτες: “Όλα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω κι έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάρουμε τη νίκη. Τα καταφέραμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας”.

Για το αν ο Ολυμπιακός βρίσκεται πιο κοντά στο πλεονέκτημα: “Εξακολουθούμε να πορευόμαστε με την ίδια λογική. Αν σκεφτούμε ότι πάμε για τετράδα και για το πλεονέκτημα θα χαλάσουμε το μυαλό μας. Πρέπει να αποδεικνύουμε σε κάθε ματς τι αξίζουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία της ομάδας, έχει τις βάσεις και όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν”.

Για το αν έχει μεγαλύτερη αξία αυτή η νίκη αφού έρχεται μεταξύ των δύο ντέρμπι: “Το σωστό που πρέπει να κάνουμε είναι ν” απολαύσουμε τη νίκη τώρα και μόλις επιστρέψουμε θα προετοιμαστούμε για τη νίκη στο επόμενο ματς. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα “διπλά” στη φετινή Ευρωλίγκα και σε αυτό πρέπει να σταθούμε τώρα”.

Για τις δύο νίκες που έχει πάρει στη Βαρκελώνη με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: “Δεν είναι σωστό να κάνουμε συγκρίσεις. Ο κόουτς κάνει καταπληκτική δουλειά και αυτό το λένε τ” αποτελέσματα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Διπλό τετράδας από μία ΟΜΑΔΑ!
Το τρομερό buzzer beater του Γκριν
Το πανηγύρισε τρελά και ο Καραμάνος!
Σφαιρόπουλος: "Ο Ολυμπιακός είναι σαν ένα... δόρυ"
Γιώργο Πρίντεζη είσαι μεγάλη καρδιά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK