Παπαπέτρου: "Ο πατέρας μου βρέθηκε στη λάθος ομάδα, τη λάθος στιγμή"

Mε διάθεση για πλάκα προς τον πατέρα του Αργύρη, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον Sport24 Radio για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Παπαπέτρου: "Ο πατέρας μου βρέθηκε στη λάθος ομάδα, τη λάθος στιγμή"

Αναλυτικά

"Ο πατέρας μου είναι πολύ χαρούμενος για μένα. Σε καμία περίπτωση δεν ζηλεύει με την κακή έννοια. Αλλά τι να κάνουμε; Ήταν στη λάθος ομάδα, τη λάθος στιγμή. Είναι άξιος της μοίρας του. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Βέβαια κι εγώ δεν πρέπει να μιλάω ακόμη. Από πέρσι ο μοναδικός τίτλος που κατακτήσαμε είναι το διηπειρωτικό, οπότε θα πρέπει να περιμένω κι εγώ λίγο για να μιλάω".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε στο φάιναλ-φορ. Νιώθω δικαίωση για την ομάδα μας". Όσο για το τι θυμάται μετά το buzzer-beater του Γιώργου Πρίντεζη; "Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πολλά, μόνο όταν μπήκα στο γήπεδο κι άρχισα να κυνηγάω τον Πρίντεζη".

Στις ΗΠΑ έβλεπα περισσότερο ΝΒΑ, αλλά δεν έχανα τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είδα τα φάιναλ-φορ του Ολυμπιακού και μου έκανε εντύπωση η ψυχή και η θέληση που έδειχναν οι παίκτες του. Όλα ξεκινούσαν από την άμυνα και τότε. Κι εμείς θέλουμε να δείξουμε το ίδιο πάθος και την ίδια ψυχή και φέτος".

"Η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί. Και δεν το λέμε τώρα, αλλά από την αρχή της χρονιάς. Εμείς έχουμε το μικρότερο μπάτζετ από τις τέσσερις ομάδες του φάιναλ-φορ. Αλλά τις νίκες δεν τις κάνουν τα χρήματα, αλλά οι παίκτες. Θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και θα βάλουμε πίεση στην ΤΣΣΚΑ".

Υπάρχει η πίεση σε όλα τα ματς. Προσωπικά με βοήθησαν πολύ τα παιχνίδια που έδωσα πέρσι. Έπαιξα στα σημαντικά ματς στο τέλος. Αλλά τελικά αυτή είναι η δουλειά μας. Να παίζουμε με αυτή την πίεση".

"Η κατάληξη είναι πιο χαρούμενη φέτος. Υπάρχουν πολλές διαφορές. Πέρσι υπήρχαν πολλοί παίκτες, όπως οι ξένοι μας, που έπαιζαν για πρώτη φορά. Μέσα από αυτή τη διαδικασία παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι φέτος. Είχαμε μειονέκτημα έδρας, αλλά η αύρα στα αποδυτήρια ήταν ότι τους έχουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK