Πολύ ανήσυχος για Πρίντεζη ο Σφαιρόπουλος

Ένα... τοίχο να χτυπήσει το κεφάλι του έψαχνε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την ατυχία με τον Γιώργο Πρίντεζη, μην μπορώντας να χαρεί το ίδιο για το σημαντικό διπλό στο Κάουνας.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Δεν έκρυψε τους φόβους τους για τον τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ενημέρωσε τους δημοσιογράφους πως " είναι αρκετά σοβαρό, είναι κάτι στο γόνατο, θα δούμε κάνοντας εξετάσεις. Οι εξετάσεις θα δείξουν τι έχει. Πονάει στο γόνατο, αυτό μπορώ να πω μόνο αυτή τη στιγμή".

Για τη νίκη στο Κάουνας σχολίασε: " Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, παίζαμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα με ποιότητα και το έδειξαν και στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους από τα οποία νίκησαν τα τρία και έχασαν δύσκολα σε Μόσχα και Μαδρίτη. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο το ματς απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Είχαμε συγκέντρωση και διάρκεια και ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Είχαμε γενικά ένα καλό παιχνίδι, παίξαμε σωστά, σταματήσαμε τα εύκολα καλάθια της Ζαλγκίρις Κάουνας και επιθετικά είχαμε παραγωγικότητα, με διψήφιους αριθμούς πόντων για έξι παίκτες. Διαβάσαμε όλες τις αδυναμίες τις αμυντικές της Ζαλγκίρις και επιτεθήκαμε σωστά στις αδυναμίες τους. Ήταν ξεκάθαρο πως θα κρίνονταν όλα στο τέλος. Εκεί τους επιτρέψαμε να σκοράρουν μόλις 15 πόντους, εμείς βάλαμε 46 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, μια εξαιρετική επίδοση και συνεχίζουμε.

Ήταν καλή νίκη, αλλά πλέον σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο ματς. Καλή τύχη στη Ζαλγκίρις Κάουνας για την Ευρωλίγκα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κόλλησε το πόδι του Πρίντεζη στο αυτοκόλλητο!
Απόδραση Ολυμπιακού: Παπ και κάτω η Ζαλγκίρις

News 24/7

24MEDIA NETWORK