Πρίντεζης: "Πιο σημαντικό από το Final4 οι τρεις νίκες επί της Μπαρτσελόνα"

Ο Γιώργος Πρίντεζης υποστήριξε ότι οι τρεις συνεχόμενες νίκες επί της Μπαρτσελόνα αποτελούν σημαντικότερο γεγονός από την πρόκριση στο Final4, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο buzzer beater του.

Πρίντεζης: "Πιο σημαντικό από το Final4 οι τρεις νίκες επί της Μπαρτσελόνα"
INTIME SPORTS

"Όλα χρειάζονται για να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Είναι πιο σημαντικό από το ότι περάσαμε στο Final4 το γεγονός ότι νικήσαμε τρεις συνεχόμενες φορές την Μπαρτσελόνα παρότι προερχόμασταν από ένα κακό πρώτο ματς. Το πιστεύαμε. Είναι αξιοσημείωτο ότι την κερδίσαμε μία φορά εκεί και δύο εδώ", είπε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης.

Για το νικητήριο καλάθι δήλωσε: "Άμα το σκεφτόμουν λίγο ακόμα, θα είχε λήξει το ματς. Ο Θεός ήταν μαζί μας. Ευτυχώς γιατί πριν τα είχαμε σπάσει".

Αναφερόμενος στην αλλαγή της νοοτροπία του Ολυμπιακού εξήγησε: "Από τα πράγματα που είπε ο κόουτς όταν ήρθε ήταν να δείξουμε χαρακτήρα. Ακόμα κι όταν δεν παίζουμε καλά, να βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίζουμε. Σήμερα κάναμε καλές άμυνες, πιέσαμε και ήμασταν ανώτεροι στις λεπτομέρειες".

Όσον αφορά την πρόκληση του Final4 τόνισε: "Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Είναι άλλη μία πρόκληση. Σήμερα πρέπει να ευχαριστηθούμε την πρόκριση και από αύριο να προετοιμαστούμε για τη νέα πρόκληση".

Τέλος, σχετικά με τις συνεχόμενες επιτυχίες του Ολυμπιακού στη Euroleague παρά τη μείωση στο μπάτζετ, ο Γιώργος Πρίντεζης απάντησε: "Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχει ιδιαίτερη χημεία, είμαστε πολύ αγαπημένοι και δουλεύουμε πολύ καλά. Το σταφ αφιερώνει ώρες στο κομμάτι της προετοιμασίας με βίντεο και προπονήσεις. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK