Πρίντεζης: "Θα "δέσει" η ομάδα"

Την αισιοδοξία του για το μέλλον του Ολυμπιακού παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών εξέφρασε ο Γιώργος Πρίντεζης, με δηλώσεις του στην εκπομπή Super BASKETBALL.

Πρίντεζης: "Θα "δέσει" η ομάδα"
INTIME SPORTS

Αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμών είπε: "Αυτό που συμβαίνει εφέτος είναι από τ' Άγραφα. Τέτοια γκαντεμιά, τόσα κατάγματα και τόσους τραυματισμούς δεν το έχω ξαναδεί όλα αυτά τα χρόνια".

Σχετικά με την κατάστασή του επεσήμανε: "Η αποθεραπεία μου είναι λίγο δύσκολη γιατί είναι σε περίεργο σημείο, στον αχίλλειο τένοντα χαμηλά. Πηγαίνει καλύτερα, αλλά χρειάζεται λίγη υπομονή".

Όσον αφορά την κατάσταση του Ολυμπιακού υποστήριξε: "O Οκτώβριος, ο Νοέμβριος, ακόμα κι ο Δεκέμβριος είναι μήνες που δεν μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα. Ακόμα κι όταν κερδίζεις πολλά ματς στη σειρά αποτελεί πρόβλημα γιατί μπορεί να χάσεις τη συγκέντρωσή σου. Είναι μια μεταβατική περίοδος που προσπαθούμε να γίνουμε όσο πιο ομάδα μπορούμε".

Εν συνεχεία εξέφρασε την αισιοδοξία του για το "δέσιμο" του Ολυμπιακού: "To καλό είναι ότι ο κορμός είναι ίδιος με πέρυσι. Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να προσαρμοστούμε. Κάνουμε προπονήσεις, εφαρμόζουμε συστήματα και πιστεύω ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολη η μετάβαση και η προσαρμογή των παικτών που έχουν μείνει πίσω λόγω τραυματισμού".

Για τον απαιτητικό κόσμο της ομάδας του είπε: "Αυτό που μου έχει μάθει ο Ολυμπιακός είναι να μην ενθουσιάζομαι ούτε να απογοητεύομαι. Δεν γίνεται να αλλάξει η νοοτροπία 5.000.000 φιλάθλων που θέλουν πάντα να νικάμε. Σκοπός είναι να μην επαναπαυόμαστε σε μεγάλες νίκες ούτε να "πέφτουμε" από τις ήττες. Καλώς ή κακώς όμως, το αποτέλεσμα κρίνει τα πάντα".

Ερωτηθείς για το ματς με την Βαλένθια, ο Γιώργος Πρίντεζης απάντησε: "Η Βαλένθια είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι το 1-4 ήταν και λίγο πλασματικό. Είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα γιατί χτίζουμε χαρακτήρα, είδαμε ότι χάναμε 10 πόντους και το γυρίσαμε".

Αναφορικά, τέλος, με τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Αγραβάνη επεσήμανε: "Είναι πολύ καλός στην άμυνα, δουλεύει πολύ στις προπονήσεις κι αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, το μέλλον είναι δικό του. Εγώ στην ηλικία του (σ.σ. ο Αγραβάνης είναι 19 ετών) δεν ήξερα ούτε να πασάρω!"

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Βαλένθια 77-76

Οι ΤΡΟΜΕΡΕΣ ενέργειες του Σπανούλη: Η πάσα κάτω από τα πόδια και το σόλο (VIDEOS)

Σφαιρόπουλος: "Δείξαμε χαρακτήρα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK