Πώς σχολίασε ο Σφαιρόπουλος τη "μεταμόρφωση" του Ολυμπιακού

Το 35-35 του 20' έγινε 73-64 στο 40'. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε εξήγηση γι' αυτό.

Πώς σχολίασε ο Σφαιρόπουλος τη "μεταμόρφωση" του Ολυμπιακού

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέλυσε τι άλλαξε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να επικρατήσει της Ζαλγκίρις ξεπερνώντας ακόμη ένα εμπόδιο στην εφετινή Ευρωλίγκα.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού σχολίασε μετά το 73-64 πως " ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί παίξαμε κόντρα σε μια σκληρή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και είχε το μομέντουμ με τρεις σερί νίκες. Το ξέραμε ότι θα είναι ένα κλειστό ματς, παλέψαμε σώμα-σώμα μέχρι τέλους.

Στο β' ημίχρονο βελτιωθήκαμε σημαντικά στην προσωπική άμυνα και είχαμε καλύτερη κίνηση στην επίθεση, με αποτέλεσμα να δεχθούμε μόνο 29 πόντους και να σκοράρουμε 38. Η άμυνα ήταν και πάλι το κλειδί, ιδίως στην τελευταία περίοδο, διάστημα στο οποίο δεχθήκαμε μόνο 10 πόντους. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Αφιερώμουμε την ευρωπαϊκή αυτή νίκη στα θύματα της Θύρας 7".

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υποστήριξε ότι " σε γενικές γραμμές παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ακολουθώντας το πλάνο. Νομίζω ότι στην τρίτη περίοδο κρίθηκε το ματς, όταν κάναμε πολλά λάθη και δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά με φάουλ δίνοντας το μπόνους νωρίς. Πάντα εδώ είναι δύσκολο να παίζεις, είμαι χαρούμενος πάντως με τον τρόπο που ανταπεξήλθαμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με τρεις "σωματοφύλακες" η αγχωτική νίκη του Ολυμπιακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK