Σφαιρόπουλος: "Αυτή δεν ήταν η άμυνά μας"

Κάτι άλλο είχε στο μυαλό του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όταν σχεδιάζε το ματς με την Μπασκόνια στην Ισπανία.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έμεινε ευχαριστημένος απ' όσα είδε από τους παίκτες του στο ματς με την Μπασκόνια, κυρίως στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα την ήττα στην παράταση.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού σχολίασε: "Ήταν ένα παιχνίδι περισσότερο επιθετικό παρά αμυντικό, δεν παίξαμε την άμυνα που θέλαμε να παίξουμε. Αυτό ήταν το πρόβλημα για μας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε 48 πόντους, πολλοί από αυτούς ήταν εύκολοι. Δεν πρέπει να δέχεσαι τέτοιους πόντους, ιδίως σε ματς εκτός έδρας. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσαμε την άμυνα τους, πήραμε προβάδισμα στο τελευταίο λεπτό, αλλά στο τέλος η αντίπαλος πέτυχε κάποια κρίσιμα σουτ και το παιχνίδι πήγε στην παράταση.

Στην παράταση η Μπασκόνια έκανε μεγαλύτερη προσπάθεια, εμείς κάναμε κάποια λάθη. Συγχαρητήρια για τη νίκη τους. Σίγουρα αυτή η ήττα μας πονάει, χάσαμε μια μάχη και θα πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπασκόνια - Ολυμπιακός 96-89 παρ.

VIDEO: Εξαλλος ο Σφαιρόπουλος!

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα