Σφαιρόπουλος: "Δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι"

Ο Ολυμπιακός δεν είναι 100% έτοιμος για την πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος κατά την άφιξη της ομάδας στο Ηράκλειο ενόψει της αναμέτρησης με την Τσεντεβίτα την Πέμπτη (15/10) τόνισε πως οι "ερυθρόλευκοι" χρειάζονται χρόνο.

Σφαιρόπουλος: "Δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την Πέμπτη (15/10) τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα, αντιμετωπίζοντας στο Ηράκλειο την Τσεντεβίτα.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι ακόμα έτοιμοι σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος επεσήμανε πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο:

Για το ότι το παιχνίδι θα γίνει στο Ηράκλειο: "Mε δεδομένη την τιμωρία που υπάρχει, η ΚΑΕ σκέφτηκε πως η λύση του Ηρακλείου ήταν πολύ θετική για εμάς. Και αυτό γιατί υπάρχει κόσμος που αγαπάει την ομάδα, θα παίξουμε σε ωραίο γήπεδο και γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να δίνει τη χαρά στους φίλους τόσο της ομάδας, όσο και του μπάσκετ γενικά, να παρακολουθήσουν ένα ματς Ευρωλίγκας".

Για τον κόσμο: "Ευχόμαστε να είναι γεμάτο. Οι αθλητές θέλουν να βλέπουν πάντα κόσμο στο γήπεδο. Είναι πολύ άσχημο να παίζεις σε άδεις εξέδρες. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να υποστηρίξει την ομάδα, γιατί είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας θετικά".

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού: "Αγωνιστικά δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι ακόμα, είναι αρχή της χρονιάς, αλλά είμαστε σε καλό επίπεδο για να μπορέσουμε να πάρουμε τέτοια παιχνίδια. Αυτός είναι ο κύριος στόχος και ο δεύτερος είναι να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Όσο περισσότερο καιρό παίζουν οι παίκτες μεταξύ τους, τόσο πιο καλά θα γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και θα ανεβαίνει η απόδοσή μας. Η ομάδα έχει ακόμα μεγάλο καινούριο μέρος, παίκτες που ήρθαν φέτος το καλοκαίρι. Για να παίξουν όλοι με την ίδια φιλοσοφία, χρειάζεται χρόνος. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, όμως, πρέπει πάντα να κερδίζεις τα παιχνίδια κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε από αύριο".

Για την Τσεντεβίτα: "Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έχει παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί, εκτός 2-3 παίκτες, υπάρχει βασικός κορμός που έχει ομοιογένεια. Είναι νεαροί παίκτες που παίζουν με όρεξη, είναι πολύ επιθετικοί. Χρειάζεται προσοχή για να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να εφαρμόσουμε στο παιχνίδι αυτά που δοκιμάζουμε στις προπονήσεις".

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK