Σφαιρόπουλος: "Έτσι θέλω να παίζουμε"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Ολυμπιακού επί της Μιλάνο και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, ξεχωριστά δε στον Μπρεντ Πετγουέι.

Σφαιρόπουλος: "Έτσι θέλω να παίζουμε"
INTIME SPORTS

Ο Έλληνας κόουτς ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: " Κάναμε άλλη μία σημαντική νίκη, όπως είναι καθεμιά στο Top16, επί μιας αντιπάλου που έχει αποδείξει και εφέτος και στο παρελθόν ότι με τη σκληράδα που διαθέτει μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι αμυντικά και αυτό το στοιχείο μάς έδωσε το παιχνίδι. Ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο η άμυνα έφτασε στα επίπεδα που θέλουμε, αφού δεχθήκαμε μόνο 23 πόντους.

Με την άμυνα βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Εκεί δηλαδή που στην αρχή δεν ήμασταν το ίδιο αποδοτικοί. Παίξαμε όπως θέλω να παίζουμε. Με πολύ καλή άμυνα, τρέξιμο και εύκολα καλάθια ανεβάσαμε τη διαφορά. Όπως είπα στους παίκτες απολαμβάνουμε αυτή τη νίκη, αλλά συνεχίζουμε τη δουλειά".

Ερωτηθείς για την κατάσταση των τραυματιών είπε ότι " ο Χάντερ έχει ένα τράβηγμα στο δικέφαλο. Το είχε, ήταν ελαφρύ, θα δούμε αν επιδεινώθηκε. Στον Πετγουέι αξίζουν συγχαρητήρια για την αυταπάρνηση. Έκανε ένεση χθες και σήμερα για να παίξει".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Μιλάνο 81-58

News 24/7

24MEDIA NETWORK