Σφαιρόπουλος: "Και οι δύο πρόεδροι θα έπαιρναν χρόνο με τη Ρεάλ"

Μιλώντας για το κομβικό παιχνίδι με τη Ρεάλ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο κάποιων ποιοτικών λεπτών από τον Παναγιώτη ή τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Σφαιρόπουλος: "Και οι δύο πρόεδροι θα έπαιρναν χρόνο με τη Ρεάλ"
Σφαιρόπουλος Αγγελόπουλος Ολυμπιακός

Ο Ματ Λοτζέσκι λείπει καιρό τώρα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πολύ θα ήθελε έναν έξτρα παίκτη στη διάθεσή του για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμη κι αν ήταν ο Παναγιώτης ή ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Με αφορμή τη συμμετοχή των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο φιλανθρωπικό αγώνα που διεξήχθη στο ΣΕΦ, ο Έλληνας κόουτς επεσήμανε " και οι δύο έδειξαν σε καλή κατάσταση, θα είχαν χρόνο συμμετοχής".

Για το ματς με τους πρωταθλητές Ευρώπης ο Έλληνας κόουτς ανέφερε: " Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όσο φτάνουμε στο τέλος τόσο πιο δύσκολα γίνονται τα ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Έχουμε την εμπειρία από τέτιοια παιχνίδια και ζητούμενο είναι να κάνουμε αυτό που που ξέρουμε και μπροούμε. Για τέτοια παιχνίδια έχουμε δουλέψει όλους αυτούς τους μήνες. Το πιο σημαντικό είναι να εφαρμόσεις το πλάνο σου. Να έχεις καθαρό μυαλό, πίστη και αυταπάρνηση. Έχουν δουλέψει καλά οι παίκτες μας, ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και πρέπει να μπούμε δυνατά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Το κλειδί κατά τον Σφαιρόπουλο είναι ο έλεγχος του ρυθμού, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι " είμαστε μια ομάδα που αρχίζει τα ματς από την άμυνα. Θέλουμε να παίξουμε με ενέργεια, να χαλάσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου και να το πάμε στα δικά μας στάνταρ".

Απέκρουσε πάντως την άποψη ότι σε περίπτωση ήττας, οι ελπίδες χάνονται: " Ο όμιλος ξέραμε εξ αρχής ότι είναι δύσκολος. Ο χαμένος δεν χάνεται. Απλώς θα μειωθούν οι πιθανότητες του. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα υπάρχουν σενάρια γιατί ο όμιλος είναι ρευστός και οι ομάδες ισοδύναμες. Είναι παιχνίδι πλέι οφ".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΕΝΑΡΙΑ: Ο δρόμος του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ

H AΛΗΘΕΙΑ: Η απάντηση του ειδικού για το πρόβλημα του Ματ Λοτζέσκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK