Σφαιρόπουλος: "Να κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα στην Αρμάνι"

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μιλάνο, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (30/10, 21:45) την Αρμάνι, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει πως στόχος των "ερυθρόλευκων" είναι να κάνουν το παιχνίδι τους. Διαβάστε τι ανέφερε ο Ντάνιελ Χάκετ.

Σφαιρόπουλος: "Να κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα στην Αρμάνι"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός "πέταξε" το μεσημέρι της Πέμπτης (29/10) για το Μιλάνο για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Αρμάνι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου πριν την αναχώρηση και τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να κάνει το παιχνίδι της σε άμυνα κι επίθεση.

Αναλυτικά:

"Όπως θα είδατε, το παιχνίδι στη Βιτόρια κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να προηγηθούν και εμείς να κυνηγάμε στο σκορ όπως έγινε στη Βιτόρια. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Η Αρμάνι έχει αλλάξει φέτος, παίζουν διαφορετικά, πιο στοχευόμενο μπάσκετ, μιας και έχουν διαφορετικούς παίκτες στο ρόστερ τους.

Όπως έλεγα συνέχεια και πέρσι, έτσι και φέτος, όλα για εμάς αρχίζουν από την άμυνα. Από εκεί ξεκινάμε για να έρθουν οι νίκες. Και στη Βιτόρια έτσι επιστρέψαμε στο ματς και στη διεκδίκηση της νίκης, με τον Αρκαδικό κάναμε ένα συνολικά καλό αμυντικό παιχνίδι. Δεν είναι μόνο ο Τζεντίλε που πρέπει να προσέξουμε, αλλά και ο Λαφαγιέτ και ο Μάτσβαν και πολλοί ακόμη παίκτες. Πρόκειται για ένα καλό σύνολο που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και αμυντικά και επιθετικά, να βρούμε τις κατάλληλες επιλογές και να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Από την πλευρά του, ο Ντάνιελ Χάκετ. τόνισε: "Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα τους από πέρσι που ήμουν εγώ εκεί, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά. Μόνο λίγοι παίκτες παρέμειναν στο ρόστερ από την περσινή ομάδα. Περιμένω να γίνει μια μεγάλη 'μάχη'. Μέρα με την ημέρα γινόμαστε και καλύτεροι, μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, βρίσκουμε τους ρόλους μας και ελπίζω να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς στη Βιτόρια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK