Σφαιρόπουλος: "Ο Λοτζέσκι σας απάντησε αντί να σας... μην πω τι"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το παιχνίδι με τη Φενέρ, ωστόσο η δήλωσή του σε ερώτηση σχετικά με τον Λοτζέσκι, προκάλεσε αίσθηση.

Σφαιρόπουλος: "Ο Λοτζέσκι σας απάντησε αντί να σας... μην πω τι"

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου σε ερώτηση σχετική με τις δηλώσεις Λοτζέσκι αναφορικά με το μέλλον του.

"Εχετε δει πως δεν είναι συγκεντρωμένος; Οταν δίνει συνέντευξη ένας αθλητής και τον ρωτούν για το μέλλον του, πρέπει να απαντήσει. Αν του πουν πως ενδιαφέρεται μια ομάδα απαντάει. Επειδή είναι ευγενικός, απαντάει αντί να σας... άντε μην πω τι. Αυτό, όμως, δεν τον έχει επηρεάσει αγωνιστικά. Είναι ένας αθλητής που ξέρει τι κάνει στο γήπεδο, ξέρει τι θέλει και είναι προσηλωμένος στην ομάδα", απάντησε μεταξύ άλλων ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο video που ακολουθεί:

Στην αρχική τοποθέτησή του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σημείωσε: "Έχουμε το τελευταίο παιχνίδι του α' γύρου και μετά το ματς με την Μπάμπεργκ θέλουμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα και στις εμφανίσεις. Εχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά κι εμείς είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και να φέρουμε το ματς στον δικό μας ρυθμό και αμυντικά και επιθετικά. Να μπλοκάρουμε την παραγωγικότητα των αντιπάλων στην επίθεσή του. Από την άλλη, στη δική μας επίθεση να βρούμε προϋποθέσεις για να απειλήσουμε το καλάθι τους. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και ευελπιστώ να γεμίσει το γήπεδο ώστε να είναι ο έκτος παίκτης μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκάλυψε ενδιαφέρον από τουρκική ομάδα ο Λοτζέσκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK