Σφαιρόπουλος: "Σημασία έχει η νίκη, είδατε τι έγινε στα άλλα ματς"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε γιατί η νίκη επί της Μάλαγα, ιδίως με τον τρόπο που ήρθε, είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια.

Σφαιρόπουλος: "Σημασία έχει η νίκη, είδατε τι έγινε στα άλλα ματς"

Ο κόουτς του Ολυμπιακού σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου: " Είναι μια πολύ σημαντική νίκη γιατί μετά τη διακοπή του Top16 είναι σαν να ξεκινάς από την αρχή. Και οι ομάδες που έχουν πάει καλά έχουν την πίεση να πάνε καλά. Το είδαμε και στα άλλα παιχνίδια του ομίλου και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά σημασία έχει η νίκη.

Ήμασταν νευρικοί και αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε και κάποια ελεύθερα σουτ. Η άμυνα δεν ήταν κακή και μας κράτησε. Μετά την ανάπαυλα που μιλήσαμε και ηρεμήσαμε, μπήκαμε με διαφορετικό πρόσωπο. Ήμασταν πολύ καλοί απέναντι στην πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος. Είχαμε διαφορετική προσέγγιση, βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια, κρατήσαμε μια μικρή διαφορά και στην τελική ευθεία είχαμε καθαρό μυαλό. Δικαιούμασταν τη νίκη, αφού σκοράραμε 48 πόντους στο β' ημίχρονο. Είμαστε χαρούμενοι που τα 500 παιχνίδια συνοδεύτηκαν με νίκη. Χαρούμενοι επίσης που η ομάδα τίμησε δόξες του παρελθόντος. Όποιος ξεχνάει το παρελθόν του δεν έχει μέλλον.

Ο Πετγουέι έβγαλε τον ώμο του, θα δούμε τη μαγνητική. Πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί μικρό διάστημα γιατί το παθαίνει συχνά. Είχαμε δυο-τρεις παίκτες με προβλήματα στομαχικών διαταραχών και προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε για να τους κρατήσουμε φρέσκους. Σημαντική ήταν η είσοδος του Τσαϊρέλη, που βοήθησε. Σίγουρα δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα, χρειάζεται χρόνος για να μπει στα γρανάζια της ομάδας. Η ενέργεια πάντως που έβγαλε σε αυτό το τρίλεπτο ήταν θετική, θα μας βοηθήσει περισσότερο".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Μάλαγα 77-72

News 24/7

24MEDIA NETWORK