Σφαιρόπουλος: "Ταιριάζει στο στυλ μας ο Γουόρικ"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Βαρκελώνη, μίλησε για την απόκτηση του Ουόρικ, τονίζοντας πως ταιριάζει στο στυλ της ομάδας.

Σφαιρόπουλος: "Ταιριάζει στο στυλ μας ο Γουόρικ"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αρχικά, είπε τα εξής: "Σίγουρα κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι δύσκολο καθώς μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο. Έχουμε εφτά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά έχουμε απομονώσει κάθε αναμέτρηση και τώρα κοιτάζουμε μόνο την Μπαρτσελόνα. Ξέρουμε πως η αποστολή μας θα είναι δύσκολη, η Μπαρτσελόνα δεν έχει φέρει τα αποτελέσματα που ήθελε στην πρώτη φάση, όπως και εμείς.

Η Μπαρτσελόνα παίζει στο γήπεδο της και σίγουρα η πίεση θα είναι επάνω τους. Από εκεί και πέρα εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, θα πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε πει να κάνουμε, έχουμε μια δύσκολη αποστολή, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που πρέπει, τότε όλα θα πάνε καλά"είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς.

"Ξέρουμε την ποιότητα του Παπανικολάου, επιπλέον λύση για εμάς ο Ουόρικ"

Σε ερώτηση για την προσθήκη στο ρόστερ της Ευρωλίγκας των Παπανικολάου και Γουόρικ, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος είπε πως "ο Παπανικολάου είναι ένας παίκτης που ξέρουμε την ποιότητα του, έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα στο παρελθόν και ξέρουμε ότι θα την βοηθήσει και στο μέλλον, είναι ακόμη ένας ποιοτικός παίκτης στο ήδη ποιοτικό ρόστερ, σε ό,τι αφορά τον Ουόρικ, είναι και αυτός ένας παίκτης που θα αποτελέσει μια επιπλέον λύση για εμάς, είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού μας. Έχει την σωματοδομή και τον τρόπο παιχνιδιού που ταιριάζει στο στυλ μας και γι’ αυτό τον επιλέξαμε".

"Θα έχουμε δύσκολο έργο"

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το εάν η Μπαρτσελόνα είναι ντεφορμέ ή συσπειρωμένη μετά τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Ισπανίας, ο κόουτς του Θρύλου τόνισε πως "θεωρώ πως θα είναι συσπειρωμένοι και θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν. Είναι μια ομάδα μεγάλη που ξέρει πώς να αντιδρά και αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK