Σφαιρόπουλος: "Δεν με νοιάζει ποιος σκοράρει, όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε"

Τους παίκτες του αποθέωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη δεύτερη νίκη επί της Μπαρτσελόνα κάνοντας λόγο για υπερπροσπάθεια απ' όλους.

Σφαιρόπουλος: "Δεν με νοιάζει ποιος σκοράρει, όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε"

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε: " Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη επί ενός πολύ σπουδαίου αντίπαλου. Μετά το διπλό στη Βαρκελώνη τα δεδομένα άλλαξαν και έπρεπε να κερδίσουμε. Στο μεγαλύτερο μέρος ελέγξαμε το ρυθμό και δίκαια νικήσαμε. Σίγουρα είχαμε μικρά κενά διαστήματα, αλλά έτσι είναι τα ντέρμπι. Δεν μπορείς και στα 40 λεπτά να έχεις το απόλυτο. Είναι σημαντικό ότι κάναμε το 2-1.

Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για να πολεμήσουμε ξανά την Πέμπτη. Ήταν σημαντικό ότι ο κόσμος έσπρωξε την ομάδα και τον ευχαριστούμε. Οι παίκτες μας έδειξαν την απαραίτητη συγκέντρωση και ετοιμότητα για ένα δύσκολο ματς. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα στο επόμενο ματς.

Το παιχνίδι που κάναμε στη Βαρκελώνη δεν μπορεί να επαναληφθεί εύκολα. Η Μπαρτσελόνα ήταν λογικό ν' αντιδράσει. Όλοι όσοι μπήκαν προσέφεραν. Το σημαντικό ήταν η ομαδικότητα. Βλέπω ότι ο Παπαπέτρου πήρε ριμπάουντ, ο Σλούκας έδωσε ασίστ. Εμένα δεν με νοιάζει ποιος σκοράρει. Όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε.

Προλαβαίνουμε να ετοιμαστούμε γιατί έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου. Και μπαρουτοκαπνισμένους αλλά και παίκτες που έχουν την ποιότητα να σπρώξουν την ομάδα. Το δεύτερο παιχνίδι το πήραμε από την άμυνα και σήμερα ήταν κλειδί η τέταρτη περίοδος γιατί δεχθήκαμε μόνο ένα λέια π. Απλώς στο τέλος η πνευματική κούραση μάς επηρέασε. Θα μπορούσε το παιχνίδι να είχε τελειώσει νωρίτερα. Δείξαμε πάντως χαρακτήρα και πήγαν όλα με την τελευταία άμυνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK