Σλούκας στη SuperBASKETBALL: "Η ομάδα έχει πλάνο και δίνει την ψυχή της στην άμυνα"

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στη SuperBasketball για τη νίκη επί της Αρμάνι και το πλάνο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σλούκας στη SuperBASKETBALL: "Η ομάδα έχει πλάνο και δίνει την ψυχή της στην άμυνα"
INTIME SPORTS

Για τη νίκη επί της Αρμάνι: Οντως είναι ένα περίεργο παιχνίδι. Ξέραμε ότι αν ήμασταν συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Φάνηκε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο και νικήσαμε μία καλή ομάδα.

Για το πλάνο του Ολυμπιακού: Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλάνο που το ακολουθεί. Μέχρι να βρούμε ρυθμό, ήμασταν στατιστικοί. Ομως το ρόστερ μας έχει βάθος και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Για το τι περίμεναν από τον αντίπαλο: Ξέρουμε ότι η Αρμάνι είναι μία ομάδα για το καλύτερο ή και το χειρότερο. Είναι σύνολο καλό στο ένας εναντίον ενός. Περιμέναμε την αντίδραση της Αρμάνι που άλλωστε έπαιζε χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Για το στοιχείο της άμυνας: Η άμυνα είναι ένα ζητούμενο από τον προπονητή μας. Γι' αυτό δίνουμε και την ψυχή μας σ' αυτόν τον τομέα του αγώνα.

Για τον Πέτγουεϊ: Ο Πέτγουεϊ σίγουρα είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε και χωρίς αυτόν αλλά τελικά αισθάνθηκε καλύτερα και έπαιξε.

Για το επικείμενο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε: Ο Ολυμπιακός κοιτάει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στοχεύει πάντα στη νίκη. Το ίδιο στοχεύει και για το ματς με την Φενέρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK