Σπανούλης: "Ένιωσα ότι πρέπει να βγω μπροστά"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στην Κωνσταντινούπολη, Νότη Ψιλόπουλο, μετά τη νίκη της ομάδας του και την πρόκρισή της στον τελικό της EuroLeague.

Σπανούλης: "Ένιωσα ότι πρέπει να βγω μπροστά"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επικράτηση επί της ΤΣΣΚΑ: «Δεν παρατήσαμε το ματς, συνεχίσαμε να παίζουμε καλή άμυνα, περιορίσαμε πολύ τη δημιουργία της ΤΣΣΚΑ κι αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τη νίκη μας. Επίσης, μείναμε σταθεροί στο πλάνο μας, στο τέλος πήραμε σωστές αποφάσεις, παίξαμε καλές άμυνες και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τα μεγάλα σουτ που έβαλαν αυτός και οι συμπαίκτες του: «Πάντα παίζει μεγάλο ρόλο αυτό. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας».

Για το αν ένιωσε ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο πρέπει να βγει αυτός μπροστά: « Ναι το ένιωσα. Αλλά αφού μπήκαν τα σουτ, όλα καλά».

Για το γεγονός πως πανηγύρισαν ακόμα μία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Εμείς δεν κοιτάμε τα στατιστικά, τις παραδόσεις και τα ρεκόρ. Κοιτάμε να παίζουμε μπάσκετ. Είχαμε μεγάλη θέληση για να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε».

Για τον τελικό: «Πρώτα πρέπει να δούμε με ποιον θα παίξουμε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στον τελικό».

News 24/7

24MEDIA NETWORK