Σπανούλης: "Ξεπερνάμε τον εαυτό μας"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ.

Σπανούλης: "Ξεπερνάμε τον εαυτό μας"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά: "Το άξιζε αυτή η ομάδα. Πολλές φορές είπαν ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει μεγάλες ομάδες σε σειρά αγώνων. Αποδείξαμε ότι μπορούμε.

Η σειρά άλλαξε μετά το πρώτο παιχνίδι δεν αξίζαμε αυτή την ήττα που γύρισε το διακόπτη. Την τύχη την είχαμε με το μέρος, έγιναν φανταστικά παιχνίδια. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε φέρει τον Ολυμπιακό πολύ ψηλά με μπάτζετ τέσσερις φορές κάτω από τις υπόλοιπες το φάιναλ φορ.

Είμαστε αγαπημένοι και ευχαριστημένοι μ' αυτό που κάνουμε. Ο οργανισμός αυτό αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης θα παλεύουμε να τον κρατήσουμε ψηλά. Συνεχώς να αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας.

Δείξαμε χαρακτήρα και καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και βγάλαμε άμυνες. Να ευχαριστηθούμε λίγο την πρόκριση και μετά θα σκεφτούμε την ΤΣΣΚΑ. Μένει το F4 και το πρωτάθλημα.

Ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου που με εκμεταλλεύονται να σκοράρω. Τους εκτιμώ πολύ όλους. Αν χάναμε το πρώτο παιχνίδι στον πόντο, ίσως να μην περνούσαμε τελικά.

Το προπονητικό σταφ έκανε εξαιρετική δουλειά και αυτά που είπε ο κόουτς στο ημίχρονο μας άγγιξαν και μας άλλαξαν την ψυχολογία!"

Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 71-68

Ο πανηγυρισμός του Σπανούλη με την οικογένειά του

News 24/7

24MEDIA NETWORK