Τα είπαν με Μπερτομέου οι Αγγελόπουλοι

Συνάντηση με τον πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου είχαν την Παρασκευή (23/10) οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τα είπαν με Μπερτομέου οι Αγγελόπουλοι

Μια πολύωρη εποικοδομητική συζήτηση για το ευρωπαϊκό μπάσκετ με τον Τζόρντι Μπερτομέου είχαν την Παρασκευή οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας και συζήτησαν για τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να αναβαθμιστεί και να βελτιωθεί το προϊόν, για τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται, για το παρόν και το μέλλον τόσο της διοργάνωσης, όσο και του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιστολή διαμαρτυρίας του ΠΣΑΤ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ