Τι είπε ο Σφαιρόπουλος για την Εφές

Μετά τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε το πρώτο σχόλιό του για τους αγώνες με την Εφές προειδοποιώντας για τους κινδύνους που κρύβει η σειρά.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν πέφτει στην παγίδα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και υπολογίζει πολύ την Εφές, αντιδρώντας σ' όλους εκείνους που βλέπουν άνετη πρόκριση.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ανέφερε αρχικώς πως " δεν είχαμε κάνει υπολογισμούς για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος" απαντώντας σε ερώτηση για το αν ξαφνιάστηκε με την αλλαγή διασταυρώματος και συνέχισε λέγοντας ότι " η Εφές είναι μια ταλαντούχα, αθλητική ομάδα που αν βρει ρυθμό είναι πολύ επικίνδυνη. Την ξέρουμε καλά, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ιδίως στα πλέι οφ που κάθε ομάδα θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της.

Εκ πρώτης όψεως μπορεί να πει κάποιος ότι η Εφές είναι πιο εύκολη αντίπαλος από τη Φενέρμπαχτσε. Αν κοιτάξουμε όμως πιο βαθιά, έχει παίκτες ικανούς στο ένας μ' έναν, αλλά και παίκτες αθλητικούς. Είναι μια γεμάτη ομάδα. Δεν θέλουμε να πιστέψει ο κόσμος ότι θα είναι εύκολη σειρά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK