Το διπλό παράπονο του Σφαιρόπουλου ακούστηκε... έξω από το ΣΕΦ

Τις ενστάσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τη στάση και τη νοοτροπία της μεγαλύτερης μερίδας κόσμου του Ολυμπιακού τις διαβάσατε; Ο ίδιος είπε αυτό που ήθελε να πει κι έστειλε το μήνυμά του για να έχει το κεφάλι του ήσυχο...

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τον Γιάννη Σφαιρόπουλο δεν θα τον ακούσεις ποτέ να θριαμβολογεί. Περιμένει την κατάλληλη στιγμή και αυτό το πιστώνεται στην ως τώρα προπονητική διαδρομή του.

Γι' αυτό και μετά το 88-82 επί της Εφές και την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ είχε να πει πολλά και ενδιαφέροντα. Για εκείνους κυρίως που έχουν στείλει ήδη τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι, να διεκδικεί ξανά την κούπα του πρωταθλητή Ευρώπης.

Ορίστε τι δήλωσε: " Το πλεονέκτημα έδρας μπορεί να μην σημαίνει κάτι. Πέρσι το είχαμε, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς χάσαμε. Βρεθήκαμε μάλιστα πίσω με 2-1, αλλά ευτυχώς γυρίσαμε τν σειρά στο ΣΕΦ. Αυτό το λέω γιατί βλέπω πολύ ενθουσιασμό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κι έτοιμοι, γιατί τα πλέι οφ δεν είναι εύκολα. Όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες για να προκριθούν και θα παλέψουν.

Πήραμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να το εκμεταλλευτούμε. Κάποιοι φίλαθλοι νομίζουν πως είμαστε στo Final-4. Αυτό είναι λάθος. Δυστυχώς το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο. Το πλεονέκτημα έδρας δεν σημαίνει κάτι, αν το γήπεδο στη συνέχεια είναι άδειο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK