Τόμιτς: "Θα πρέπει να μας σέβονται"

Ο Μίλαν Τόμιτς ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την οποία και χαρακτήρισε απαράδεκτη. "Η ΤΣΣΚΑ δεν χρειάζεται τέτοιου είδους βοήθεια", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόμιτς: "Θα πρέπει να μας σέβονται"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 92-85 από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, έχοντας παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών ήταν έξαλλοι από τον τρόπο που σφύριζαν οι διαιτητές, κάνοντας λόγο για ανύπαρκτα φάουλ και διαφορετική αντιμετώπιση.

Από την πλευρά του, ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς χαρακτήρισε ως απαράδεκτη την διαιτησία και μεταξύ άλλων είπε τα εξής: "Σφυρίχτηκαν πάρα πολλά φάουλ, αρκετά από αυτά ήταν ανύπαρκτα! Με την παραμικρή επαφή έδιναν εύκολα φάουλ υπέρ της ΤΣΣΚΑ. Με το... νύχι τους αγγίζαμε και σφύριζαν φάουλ. Υπήρξε διαφορετική αντιμετώπιση, διότι και εμείς, με την άμυνα που έπαιζαν, έπρεπε να εκτελούσαμε πολλές βολές. Σε κάθε φάση σχεδόν η ΤΣΣΚΑ είχε και από δύο βολές. Δεν ήταν κατάσταση αυτή. Η ΤΣΣΚΑ δεν χρειάζεται τέτοιου είδους βοήθεια. Είμαστε μία ομάδα που έχουμε κατακτήσει Πρωταθλήματα Ευρώπης και πέρσι παίξαμε τελικό. Θα πρέπει να μας σέβονται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ιτούδης: "Θα μπορούσαμε να έχουμε άλλες 30 βολές"

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 92-85

News 24/7

24MEDIA NETWORK