Τόμιτς: "Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα, είναι Οκτώβριος"

Ο Μίλαμ Τόμιτς τόνισε το αυτονόητο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια (Λαμποράλ Κούτσα). Η ομάδα του βρίσκεται ακόμα στην αρχή της διαδρομής της.

Τόμιτς: "Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα, είναι Οκτώβριος"

Ιδού όλα όσα τόνισε: "Είναι το δεύτερο παιχνίδι μας στη Euroleague και το πρώτο μπροστά στον κόσμο μας. Ξέρουμε τι εστί Λαμποράλ, τους έχουμε δει και τους έχουμε αναλύσει. Η ομάδα μας είναι έτοιμη. Ο Μπέρτανς είναι καλός σουτέρ, παίζει στη θέση -3- και ο Σαν Εμετέριο είναι έμπειρος. Ο πιο σημαντικός είναι ο Ερτέλ, σκοράρει και μοιράζει το παιχνίδι.

Σίγουρα εμείς περιμέναμε ένα δύσκολο ματς με την Κηφισιά. Είχαμε κι ένα δύσκολο ταξίδι νωρίτερα, από τη Βαλένθια. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι παίκτες πρέπει να δείχνουν από το πρώτο λεπτό ότι θέλουν το ματς. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως δεν χάθηκε τίποτα. Είναι Οκτώβρης, η ομάδα πρέπει να συνεχίσει, παιχνίδι με παιχνίδι θα χτίσουμε την ομάδα και θα την κρίνουμε στο τέλος.

Κόντρα σε ομάδες όπως με την Κηφισιά πρέπει να μπεις από την αρχή στο γήπεδο συγκεντρωμένος και να δείξεις ότι είσαι καλύτερος. Εμείς αύριο (24/10) πρέπει να παρουσιάσουμε μια πολύ επιθετική άμυνα απέναντι στη Λαμποράλ. Ο Ερτέλ είναι ο παίκτης που κρατάει όλη την ομάδα, είχε 14 πόντους και 10 ασίστ με τη Νεπτούνας, έχει αυτοπεποίθηση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτή τη στιγμή δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, ποιος λείπει και ποιος όχι. Θα παίξουμε με τους παίκτες που είναι έτοιμοι. Για τον Ντάνστον, έχει ένα πρόβλημα που 90% φτιάχτηκε και πιστεύω θα είναι έτοιμος αύριο. Εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ο κόσμος πρέπει να έλθει στο γήπεδο και να υποστηρίξει την ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK