Πίσω από τις κάμερες: Το backstage μίας τηλεοπτικής μετάδοσης (video by Contra.gr)

H camera του Contra.gr κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τη ροή μιας τηλεοπτικής μετάδοσης μπάσκετ και σας παρουσιάζει για πρώτη φορά εικόνες και ήχους από την παραγωγή της ΝΕΡΙΤ σε ματς του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πίσω από τις κάμερες: Το backstage μίας τηλεοπτικής μετάδοσης (video by Contra.gr)

Κάθεστε στην πολυθρόνα ή στον καναπέ του σπιτιού. Πατάτε το κουμπί του τηλεκοντρόλ, το γήπεδο "ζωντανεύει" στον οθόνη της τηλεόρασης και οι αγαπημένες παίκτες κάνουν παρέλαση στο σαλόνι σας.

Έτσι γίνεται μια τηλεοπτική μετάδοση μπάσκετ:

Ακούγεται απλό αλλά πιστέψτε μας δεν είναι. Το Contra.gr παρακολούθησε δια ζώσης τη διαδικασία της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και διαπίστωσε ότι αυτό που προκύπτει από το πάτημα του κουμπιού στο τηλεχειριστήριο απαιτεί τη αγαστή συνεργασία και τον απόλυτο συντονισμό δεκάδων ανθρώπων που ιδρώνουν ίσως και περισσότερο από τους παίκτες.

Θα ακούσετε από το σπορτκάστερ της ΝΕΡΙΤ Βαγγέλη Ιωάννου πόσο χρονικό διάστημα απαιτείται για τη δημοσιογραφική προετοιμασίας μίας μετάδοσης, θα μάθετε ποια είναι η κατάσταση που μπορεί να βγάλει έναν πολύπειρο σκηνοθέτη όπως τον Νίκο Σβώμπο έξω από τα νερά του και θα πάρετε μία γεύση από το ποια ευτράπελα μπορεί να αντιμετωπίσει ένας ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου όπως η Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Παραγωγή: Contra.gr

Σκηνοθεσία: Δήμητρα Μπαμπαδήμα

Σύλληψη ιδέας: Παντελής Βλαχόπουλος

Επιμέλεια: Νίκος Γιαννόπουλος

Μοντάζ: Βασίλης Ασημακόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK