Ομπράντοβιτς: "Αυτό θέλαμε, μια ενιαία Ευρωλίγκα"

Υπέρμαχος του νέου μοντέλου στην Ευρωλίγκα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μολονότι οι υποχρεώσεις κάθε ομάδας θ' αυξηθούν αυτομάτως. Στο ίδιο μήκος κύματος Ιτούδης και Τρινκέρι.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης και Αντρέα Τρινκέρι εκφράστηκαν υπέρ της αλλαγής στο σύστημα διεξαγωγής στην Ευρωλίγκα. Στη συνάντηση των προπονητών με τον Τζόρντι Μπερτομέρου στη Βαρκελώνη ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη βελτίωση του προϊόντος που παράγεται.

Μεταξύ των απόψεων που ακούστηκαν ήταν και αυτή του "Ζοτς", ο οποίος σχολίασε πως "πλέον θα έχουμε αυτό που πάντα θέλαμε. Μια ενιαία και μεγάλη Ευρωλίγκα. Τώρα πρέπει να προσαρμοστούμε".

Ο Ιτούδης, προπονητής στην κάτοχο ΤΣΣΚΑ, διέκρινε "την ιδέα και το όραμα της επέκτασης τους μπάσκετ και αυτό είναι το πιο σημαντικό", ενώ ο Ιταλός κόουτς της Μπάμπεργκ σχολίασε πως "μετά από 30 παιχνίδια, τα πλέι οφ και το Final-4 θα βγαίνει πραγματικά ο καλύτερος των καλύτερων".

Παρών ήταν και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα