Αλβέρτης: "Ας αποδείξουμε ότι το θέλουμε πιο πολύ"

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε για τη βελτίωση στην επίθεση που αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Ευχήθηκε δε, αν χρειαστεί, να βοηθήσουν οι μεγάλες προσωπικότητες που διαθέτει ο Παναθηναϊκός.

Αλβέρτης: "Ας αποδείξουμε ότι το θέλουμε πιο πολύ"

Ο κόουτς του "τριφυλλιού" ανέφερε: ' 'Πάντα έτσι είναι στα playoffs. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο σε αυτή τη φάση. Οφείλεις να προσεγγίζεις τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και πας πάντα για το επόμενο! Εμείς από την πλευρά μας έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και να κάνουμε το 2-2. Αυτές είναι οι συνθήκες. Αυτοί είναι οι στόχοι της ομάδας και περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι για να δούμε αν μπορούμε να τους εκπληρώσουμε. Από κει και πέρα, να πάμε στη Μόσχα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κρατήσει τα χαρακτηριστικά του, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεση και να αποδείξουμε ότι το θέλουμε πιο πολύ από τους άλλους, όπως γίνεται πάντα.

Σίγουρα ξεκινάς από το ομαδικό παιχνίδι. Θέλουμε να φροντίσουμε ώστε η ομάδα να παίξει με υψηλό ρυθμό και μεγάλο πάθος. Φυσικά, αν βοηθήσουν οι μεγάλες προσωπικότητες, ακόμα καλύτερα.

Δεν υπάρχει κανένα μυστικό ώστε να κρατηθεί η ομάδα φρέσκια. Υπάρχει ανταγωνιστικότητα και διάθεση. Όση κούραση έχουμε εμείς έχουν και οι αντίπαλοί μας. Πρόκειται για δυο ομάδες που αγωνίζονται σε υψηλούς ρυθμούς. Το θέμα είναι να διατηρήσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου! Από κει και πέρα, όλα τα άλλα έρχονται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK