Αλβέρτης: "Να γεμίσει το ΟΑΚΑ"

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε ότι δεν υπάρχει χρόνος για αναλύσεις, καθώς ο Παναθηναϊκός πρέπει πάση θυσία να νικήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ κάλεσε τους οπαδούς να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους.

Αλβέρτης: "Να γεμίσει το ΟΑΚΑ"

"Η εικόνα δεν μπορεί να πει ποτέ ψέματα", τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, όταν ρωτήθηκε για το διαφορετικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού στο πρώτο και στο δεύτερο αγώνα της σειράς: "Παίξαμε ένα παιχνίδι το οποίο μπορούσαμε να πάρουμε την πρώτη φορά. Το δεύτερο παιχνίδι εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά. Αυτό δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Η σειρά έρχεται στο γήπεδό μας και αυτό που πρέπει και θέλουμε να κάνουμε είναι να την πάμε ως το τέλος. Να νικήσουμε στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη Μόσχα".

Ο Αλβέρτης ρωτήθηκε αν είναι εύκολο μετά το 2-0 υπέρ της ΤΣΣΚΑ και η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη: "Δεν είπαμε ποτέ ότι θα είναι κάτι εύκολο. Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα προσπαθήσουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αναλύσεις, για σκέψεις για οτιδήποτε άλλο. Τα παιχνίδια είναι τόσο κοντά το ένα στο άλλο, που απλά πρέπει να ξεπερνάς το καθετί και να προχωράς στο επόμενο".

Όσο για το ποιο αποδείχθηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό και αν ήταν τελικά τα ψηλά κορμιά που διαθέτει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Αλβέρτης τόνισε: "Αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα. Έχουν πολύ ψηλούς παίκτες και καλούς αθλητές και πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις σ' αυτό και όχι μόνο σ' αυτό. Θα ετοιμάσουμε κάποια πράγματα και πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας".

Όταν ρωτήθηκε για τη σημασία του ΟΑΚΑ και αν περιμένει να γεμίσει το γήπεδο, ο Αλβέρτης, που γνωρίζει πολύ καλά πόσο καταλυτικό ρόλο μπορεί να παίξει δήλωσε: "Αν δεν γεμίσει και αύριο.... Έχει γεμίσει πολλές φορές το ΟΑΚΑ, ο κόσμος έχει γίνει 6ος παίκτης μας τόσες φορές στο παρελθόν και αυτό πιστεύω ότι θα γίνει και αύριο".

*** Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον 3ο αγώνα των πλέι οφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και εν συνεχεία η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK