Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ο Μπαρτζώκας "φρέναρε" τον Καλάθη, καλή αρχή η Μπαρτσελόνα

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ο Μπαρτζώκας "φρέναρε" τον Καλάθη, καλή αρχή η Μπαρτσελόνα
Λοκομοτίβ Μπάσκετ

Οι πέντε αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Λοκομοτίβ Κουμπάν: Πέντε ημέρες πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο Κράσνονταρ, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε... σεφτέ στη Λίγκα των Ανατολικών Χωρών (United League), μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Νίμπουργκ. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είχε τρομερά κέφια (19 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ) και η ρωσική ομάδα δεν άφησε την Αστάνα του Πατ Καλάθη, που έμεινε στους 4 πόντους με 1/5 σουτ, να σηκώσει κεφάλι, με αποτέλεσμα το 99-64.

Μπαρτσελόνα: Η ομάδα του Πασκουάλ δεν την πάτησε όπως η Ρεάλ, έστω κι αν στο 30' έχανε από τη Σαραγόσα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα". Με 23 πόντους από τον Άντε Τόμιτς (10/11 δίποντα) και 14 (και 7 ριμπάουντ) από τον Τζάστιν Ντόλμαν επιβλήθηκε 84-76 και μπήκε με το δεξί στη σεζόν. Ο Στράτος Περπέρογλου είχε 6 πόντους με 3/6 δίποντα και 0/4 τρίποντα και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ 2 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Ζαλγκίρις: Το απόλυτο έχει η ομάδα του Γκιντάρας Κράπικας μετά από τέσσερα παιχνίδια στο λιθουανικό πρωτάθλημα. Τελευταία νίκη της το 81-71 επί της Νεπτούνας στο Κάουνας με κορυφαίο τον Ίαν Βουγιούκα. Ο Έλληνας σέντερ είχε 14 πόντους από 4/5 δίποντα και 6/9 βολές, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Καρσίγιακα: Με νίκη στην έδρα της Μπεσίκτας άρχισε η ομάδα του Σαρίτσα την προσπάθεια υπεράσπισης των κεκτημένων στο τουρκικό πρωτάθλημα. Με 18 πόντους από τον Άιβερσον και 16 από τον Γκράμπριελ επικράτησε 96-79 και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό. Εντύπωση προκάλεσε το 74% στα δίποντα, τελειώνοντας το ματς με 28/38!

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ο Μπαρτζώκας "φρέναρε" τον Καλάθη, καλή αρχή η Μπαρτσελόνα
Καρσίγιακα μπάσκετ

Ζιελόνα Γκόρα: Καλή αρχή στη νέα σεζόν για τους πρωταθλητές Πολωνίας στο εντός έδρας ματς με την Κόζαλιν (πρώην ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη). Ο Πονίτκα είχε 21 πόντους και οι Μποστ, Ζαμοΐσκι από 14 στο τελικό 81-56.

News 24/7

24MEDIA NETWORK