Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Χωρίς ήττα η Ζιελόνα Γκόρα

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Χωρίς ήττα η Ζιελόνα Γκόρα
Ζιελόνα Γκόρα

Οι πέντε αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ζιελόνα Γκόρα: Τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια του πολωνικού πρωταθλήματος για την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα. Δυσκολεύτηκε αλήθεια είναι στην έδρα της ουραγού Στάρογκαρντ, αλλά με το 78-71, από 14 πόντους του Πρέμισλαβ Ζαμοΐσκι και 48% από το τρίποντο, παρέμεινε όμως η μόνη ομάδα χωρίς ήττα εντός συνόρων.

Μπαρτσελόνα: Με 15/29 τρίποντα και 72% στα δίποντα (23/32) η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έκανε... πλάκα στο εντός έδρας ματς με τη Χιπουθκόα και έφτασε τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Τζάστιν Ντόλμαν έδωσε συνέχεια στις... οικονομικές εμφανίσεις του και με 19 πόντους από 5/7 δίποντα και 3/4 τρίποντα ήταν ο πρώτος σκόρερ των "μπλαουγκράνα". Ο Σάσα Βεζένκοφ έπαιξε 14:39 έχοντας 6 πόντους και 2 ριμπάουντ, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου... πήρε ανάσες παίζοντας 13:56 σκοράροντας 2 πόντους.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Χωρίς ήττα η Ζιελόνα Γκόρα
Μπαρτσελόνα Σάμιουελς

Λοκομοτίβ Κουμπάν: Με ξέσπασμα διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο και επιμέρους σκορ 40-29 σε αυτό το διάστημα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έφυγε με το διπλό από τη Τιφλίδα, 76-63 τη Βίτα, και έφτασε τις τρεις νίκες σε πέντε ματς της United League. Οι φιλοξενούμενοι σούταραν με χαμηλά ποσοστά, μόλις 38% στα σουτ, μέτρησε όμως η ποιότητά τους. Κορυφαίος ο Ράιαν Μπρόκχοφ με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Ζαλγκίρις: Διεύρυνε το νικηφόρο σερί της στη λιθουανική λίγκα η ομάδα του Γκιντάτας Κράπικας, αφού στο εντός έδρας ματς με την Πιένο Ζβαϊγκζντές επικράτησε 103-74 και έφτασε το "επτά στα επτά". Ο Μαρτίνας Πότσιους είχε 23 πόντους και ο Λούκας Λεκαβίτσιους 16, ο Ίαν Βουγιούκας τελείωσε το ματς με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα σε σχεδόν 21 λεπτά συμμετοχής.

Καρσίγιακα: Άλλα τα δεδομένα στην τουρκική λίγκα για την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα, η οποία με 74-71 επί της Τράμπζονσπορ (αντιπάλου του Άρη στο Eurocup) στη Σμύρνη έφτασε τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Ο Ράγκλαντ είχε 17 πόντους όσους και ο Άιβερσον, ενώ διψήφιος ήταν και ο Τζάστιν Κάρτερ με 12, σ' ένα κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε οριακά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK