Από τον Πασκουάλ δεν θ' ακούσεις παράπονο

Η ερώτηση για το ροτέισον του Παναθηναϊκού ήταν η αφορμή που έψαχνε ο Τσάβι Πασκουάλ για να πει πως δεν έχει το δικαίωμα να ψάχνει για δικαιολογίες όποιο εμπόδιο κι αν συναντάει στο δρόμο του.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αν και στο παρκέ τον βλέπεις να εκρήγνυται σε κάποιες περιπτώσεις, εκτός ο Τσάβι Πασκουάλ είναι πράος και γαλήνιος. Δεν θα τον δεις να πανηγυρίζει έξαλλα μια νίκη, προτιμάει να κρατάει χαμηλούς τόνους. Όπως μετά τη δεύτερη εφετινή νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Την οποία δικαιολόγησε διότι " είχαμε καλή νοοτροπία, συγκέντρωση, παίξαμε καλή άμυνα και στην επίθεση ελέγξαμε κάποια πράγματα".

Η ατάκα όμως που έμεινε ήταν όταν ρωτήθηκε για το ροτέισον. " Χρησιμοποιώ συνήθως 10 πάικτες. Κάποιες φορές έχουμε μερικά πράγματα, τραυματισμούς ή απρόβλεπτα, προσαρμοζόμαστε ανάλογα το παιχνίδι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ένας προπονητής που δεν παραπονιέται ποτέ και προσπαθεί να νικάει", τόνισε, προτού αποθεώσει τον Λούκας Λεκαβίτσιους για την εμφάνισή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK