Αποθέωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Τζόρτζεβιτς

Η άνετη νίκη επί της Καρσίγιακα στο ΟΑΚΑ έδωσε στον Σάσα Τζόρτζεβιτς την ευκαιρία να βγάλει το καπέλο στους παίκτες του.

Αποθέωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Τζόρτζεβιτς
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με την Καρσίγιακα και φυσικά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού.

Ο κόουτς του "τριφυλλιού" τόνισε: " Ήταν από τα παιχνίδια που πρέπει να παίζεις σαράντα λεπτά με συγκέντρωση. Είχαμε ετοιμαστεί πολύ καλά. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο συνεχίσαμε να παίζουμε το παιχνίδι μας και δεν έπεσε η διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους.

Ο Τζέιμς Γκιστ έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Όχι το καλύτερο στην καριέρα του, αλλά πολύ κοντά σε αυτό. Ο Διαμαντίδης είχε ενέργεια, συνδέεται εξαιρετικά με το καλάθι και διάβασε τα πάντα στο παιχνίδι παίζοντας πολύ καλά. Μαζί με τον Νικ Καλάθη έδωσαν 19 ασίστ κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την επίθεσή μας. Η Καρσίγιακα είναι μία αθλητική και γρήγορη ομάδα τη και τους προσέξαμε ιδιαίτερα.

Πιστεύω ότι η συγκέντρωση των παικτών και η θέλησή τους για νίκη ήταν σημαντικά στοιχεία. Η άμυνά μας μπορεί να δουλευτεί και μπορεί να μας δώσει πολλά, ν' αποτελέσει σημείο αναφοράς, αλλά είναι φυσιολογικό να… αφαιρεθούμε σε κάποια κομμάτια. Είμαστε μία ομάδα που βελτιωνόμαστε, ακόμα είναι πολύ νωρίς για τους παίκτες μας και θέλουμε να εξελισσόμαστε. Όταν κυκλοφορούμε τη μπάλα όπως στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ.

Δεν είχαμε πολλά επίσημα παιχνίδια και η προσπάθειά μας και η ενέργεια ήταν καλή. Οι παίκτες μας βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι. Ο χρόνος συμμετοχής προσαρμόζεται σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε κάποιες προσαρμογές στη συμμετοχή των παικτών σε δύο δεκάλεπτα. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο».".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός - Καρσίγιακα 85-73

News 24/7

24MEDIA NETWORK