Με τρίποντη καταιγίδα, ο Παναθηναϊκός προστάτευσε το κάστρο του

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά δεκαπέντε τρίποντα πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του με την Αρμάνι. Οι πράσινοι επέστρεψαν από το -13 και νίκησαν με στο ΟΑΚΑ για να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Σεσημασμένος ο Ρίβερς ο οποίος πέτυχε πέντε τρίποντα μέσα σ' ένα ημίχρονο, από κοντά και οι υπόλοιποι.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Και πώς να χάσει με τέτοιο "πυροβολικό; Η Αρμάνι έβαλε (πολύ) δύσκολα στον Παναθηναϊκό στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα όταν και έφτασε να προηγείται με 13 πόντους διαφορά εκμεταλλευόμενη την αδυναμία ή και τη ραθυμία των παικτών του να παίξουν σκληρή άμυνα, όμως η κλάση των "πρασίνων" είναι τέτοια που η ανατροπή του σκηνικού δεν άργησε να έρθει.

Ο Νικ Καλάθης ήταν εκείνος που κρατούσε αρχικά όρθιο τον πρωταθλητή Ελλάδας κάνοντας "ευτυχισμένους" όλους τους συμπαίκτες τους με τις ασίστ του (τελείωσε με 12, με τον Γκιστ να επικοινωνεί με κλειστά μάτια με τον διεθνή πόιντ γκαρντ) ενώ εκείνοι που ανέλαβαν να αποκαταστήσουν την τάξη ήταν τα "3άρια" των πρασίνων που σταμάτησαν στους 34 πόντους.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΤΖΕΣΚΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΤΖΕΣΚΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μεγάλος πρωταγωνιστής και MVP ο "εκτελεστής" Κέι Σι Ρίβερς που είχε κρύο αίμα σε όλο το ματς και σμπαράλιασε κάθε προσπάθεια των Μιλανέζων να τον σταματήσουν με 6/9 τρίποντα ενώ από κοντά σε απόδοση τον ακολούθησε ο Ματ Λοτζέσκι με 14 πόντους, έχοντας 2/4 δίποντα και 3/4 τρίποντα.

Οι δύο φόργουορντ των "πρασίνων" έδωσαν το τέμπο και σήμαναν αντεπίθεση, η άμυνα των "πρασίνων" άρχισε να κλείνει τους διαδρόμους, να κλέβει μπάλες, να ρίχνει τάπες και να "κόβει τον αέρα" των Ιταλών (Γκιστ και Σίνγκλετον... αγρίεψαν κάτω από τη ρακέτα) και κάπως έτσι το -13 στο 15' (24-37) έγινε +13 λίγα λεπτά πριν το φινάλε (77-64) και η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΚΑΡΦΩΜΑ ΓΚΙΣΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΚΑΡΦΩΜΑ ΓΚΙΣΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το τελικό 80-72 υπεγραψε την 8η νίκη για την ομάδα του Πασκουάλ στις 12 πρώτες αγωνιστικές της φετινής Euroleague και ουσιαστικά το μόνο που έφερε σύννεφα στον κόσμο των πρασίνων κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο ήταν ο τραυματισμός του Νικ Καλάθη στον ώμο. Με την ελπίδα όλων να μην αποδειχτεί σοβαρός.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-23, 39-41, 64-57, 80-72

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 7 (2), Ρίβερς 20 (6), Παππάς 8 (1), Γκιστ 11 (7 ριμπάουντ), Βουγιούκας 1, Λεκαβίτσιους 2, Γκάμπριελ 5 (1), Όγκαστ, Λοτζέσκι 14 (3), Καλάθης 9 (12 ασίστ), Αντετοκούνμπο 3.

Αρμάνι Μιλάνο: Γκάουντλοκ 7 (1/5 τρίποντα), Μίτσοφ 13, Καλνιέτις 7 (1), Ταρτσέφσκ 9, Τσιντσαρίνι 7, Εμπαγιέ 2, Θίοντορ 9 (1), Τζέφερσον 2, Μπερτάνς, Τζέρελς 5 (1), Γκουντάιτις 11.

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK