O Παναθηναϊκός "πάτησε" τον Αστέρα και παίζει τα ρέστα του για τετράδα!

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τον Ερυθρό Αστέρα και με την άνετη νίκη (91-71) πιστοποίησε ότι αφήνει πίσω του το προηγούμενο κακό διάστημα. Ο Καλάθης και ο Σίνγκλετον αποδιοργάνωσαν τους Σέρβους και κέρδισαν άφθονο χειροκρότημα. Ετοιμος για τη μάχη με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ ο πρωταθλητής.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι του και που μπορεί να σπάσει την "κατάρα" και να επιστρέψει μετά από έξι χρόνια απουσίας σε Final-4!

Μετά το πρώτο άκρως ικανοποιητικό δείγμα γραφής που έδωσε στην Μάλαγα την περασμένη εβδομάδα, πήρε πολύ καλό βαθμό σε έναν ακόμα "τελικό" στη μάχη του για την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ αφού ισοπέδωσε με 20 πόντους διαφορά τον Ερυθρό Αστέρα (91-71) στο ΟΑΚΑ για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Και πως να έφτανε σε άνετη νίκη η ομάδα του Πασκουάλ από τη στιγμή που μπήκε στον αγώνα με το μαχαίρι στα δόντια με 4/4 δίποντα και 2/2 τρίποντα (19-4 το σκορ στα πρώτα λεπτά), ενώ είχε και δύο παίκτες σε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ βραδιά καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο εγκέφαλος στο παρκέ Νικ Καλάθης ήταν συγκλονιστικός σε άμυνα και επίθεση και σε λιγότερο από 25' συμμετοχής είχε 17 πόντους (7/8 δίποντα, 3/4 βολές) αλλά και 10 ασίστ, 6 κλεψίματα και 5 ριμπάουντ ενώ ο Σίνγκλετον βομβάρδισε ανελέητα το καλάθι των Σέρβων με τρομερά ποσοστά ευστοχίας (4/4 δίποντα, 4/5 τρίποντα) και κάλυψε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Γκιστ που έμεινε στον πάγκο σε όλο το δεύτερο μέρος λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα και έμεινε στους 3 πόντους.

Συνοπτικά, οι "πράσινοι" δεν είχαν αντίπαλο όταν αποφάσιζαν να τρέξουν στο παρκέ και για αυτό στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο που το επιχείρησαν, υποχρεώσαν τους Σέρβους σε εντελώς παθητικό ρόλο. Η ομάδα του Αλιμπίγεβιτς δεν μπόρεσε να περιορίσει σε καμία περίπτωση τα μεγάλα επιθετικά όπλα του Παναθηναϊκού ούτε το γρήγορο ρυθμό που έδιναν στο παιχνίδι οι πρωταθλητές Ελλάδας και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που έφυγαν μόνο με 20 πόντους διαφορά από το παρκέ στο φινάλε.

Πλέον, η ομάδα του Πασκουάλ έχει 16 νίκες και με την ήττα της Ρεάλ στην Βαλένθια είναι ολοζώντανη στη μάχη για την 4η θέση, γεγονός που καθιστά το ματς της ερχόμενης Πέμπτης με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ κάτι παραπάνω από έναν τελικό στο δρόμο προς το Βελιγράδι!

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-15, 47-38, 77-56, 91-71

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σίνγκλετον 21 (4/4 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 1/3 βολές, 4 ριμπάουντ), Ρίβερς 11 (1/7 τρίποντα), Τζέιμς 9 (1 τρίποντο, 5 ασίστ), Πέιν 2 (9 ριμπάουντ), Παππάς 9, Γκιστ 3 (1/6 σουτ), Βουγιούκας 3, Λεκαβίτσιους 4, Γκάμπριελ 2, Λοτζέσκι 5 (1), Καλάθης 17 (7/8 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 3/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 6 κλεψίματα, 4 λάθη), Αντετοκούνμπο 5.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Κέσελ, Νταβίντοβατς 17 (3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Λάζιτς 3 (1), Ντόμπριτς 3 (1/8 σουτ), Φελντέιν 6 (2/10 σουτ), Γιάνκοβιτς 5 (7 ριμπάουντ), Ρότσεστι 7 (2/7 σουτ, 6 ασίστ), Όμιτς 15 (6/8 δίποντα, 7 ριμπάουντ), Λεσόρ 9 (6 ριμπάουντ), Ένις 1, Μπιέλιτσα 5.

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK