Διαμαντίδης: "Να μην φτάσουμε ξανά στο τελευταίο σουτ"

Γύρω από το δικό του τρίποντο στη Βιτόρια και το έξτρα κίνητρο να παίξει σε ακόμη ένα Final-4 περιστράφηκε η κουβέντα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη πριν από το τρίτο ματς με την Μπασκόνια.

Διαμαντίδης: "Να μην φτάσουμε ξανά στο τελευταίο σουτ"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν θέλει να ξαναπάρει το τελευταίο σουτ. Γιατί δεν θέλει ο Παναθηναϊκός να φτάσει στο τελευταίο σουτ για να νικήσει την Μπασκόνια και να μειώσει τη σειρά.

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" έκανε λόγο για λάθη που κόστισαν και δεν πρέπει να επαναληφθούν, για την πίστη όλης της ομάδας στην ανατροπή και το επιπλέον κίνητρο να κλείσει την καριέρα του με τη συμμετοχή του σ' ένα Final-4.

Είπε αναλυτικά: " Δεν είναι θέμα πως είναι για μένα, αλλά για όλη την ομάδα. Είμαστε στο 2-0. Στόχος της ομάδας είναι να νικήσει στο παιχνίδι της Τρίτης. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέρα από το να νικήσουμε. Θα είναι πολύ δύσκολο. Θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου, στην έδρα μας είμαστε καλύτεροι και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο παιχνίδι της Τρίτης. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε ό,τι κάναμε λάθος.

Δεν θα διάλεγα ένα πράγμα μόνο από αυτά που θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερα. Είναι πολλά πράγματα. Πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνουμε. Πολύ σημαντικό είναι η διάθεση, το πώς θα παρουσιαστούμε και να μπορέσουμε να το τρενάρουμε. Δεν θα νικήσουμε από το πρώτο λεπτό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος να κερδίσουμε.

Δεν είναι θέμα να πάρω εγώ το τελευταίο σουτ. Το θέμα είναι να μη φτάνουμε στο τελευταίο σουτ. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε πράγματα για να μην φτάσουμε εκεί. Δεν υπάρχει ένα τεράστιο 'θέλω' μόνο από μένα. Όπως όλη η ομάδα έτσι κι εγώ το θέλουμε πολύ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που δεν θέλει. Κι εγώ θέλω, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή είναι η τελευταία μου χρονιά εγώ το θέλω περισσότερο.

Σίγουρα πιστεύουμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε, όλη η ομάδα το πιστεύει. Θεωρώ ότι όλη η ομάδα καταλαβαίνει ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο από αυτό που παρουσιάσαμε στα πρώτα παιχνίδια, ειδικά στο πρώτο. Παίζουμε όντως με μία πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαστε κι εμείς πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει μεγάλη αγωνία και όλοι πρέπει να παίξουμε καλά και να πάμε στο Final 4. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μυθικό τρίποντο του Διαμαντίδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK