Διαμαντίδης: "Πάντα φίλος με τον Σπανούλη"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανταπέδωσε την... επίθεση φιλίας του Βασίλη Σπανούλη την Παρασκευή.

Διαμαντίδης: "Πάντα φίλος με τον Σπανούλη"
INTIME SPORTS

Ολα όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στη NOVA

Για το αποψινό παιχνίδι: «Μπήκαμε νωθρά, αλλά στη συνέχεια πήραμε το παιχνίδι, πετύχαμε το στόχο μας και πλέον είμαστε και μαθηματικά στην επόμενη φάση. Θα θέλαμε να παίζαμε καλύτερα, οπότε νομίζω πως επειδή θα έρθουν καλύτερες ομάδες στην επόμενη φάση θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας».

Για το τι χρειάζεται βελτίωση: «Η άμυνά μας και λεπτομέρειες του παιχνιδιού που δεν είναι της παρούσης να συζητήσουμε. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα είμαστε και καλύτεροι στη συνέχεια».

Για το καλό ξεκίνημα: «Σαφώς ξεκινήσαμε καλά καθώς νικήσαμε δύο φορές τον Ολυμπιακό, αλλά μετά η ομάδα δεν απέδωσε όπως θα θέλαμε. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα και η κούραση είναι μέρος του προγράμματος. Προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε και από δω και πέρα συνεχίζουμε. Δεν έχουμε στο μυαλό μας κάτι. Θέλουμε να αρχίσει η ομάδα να ανεβάζει απόδοση για να πάμε ακόμη καλύτερα».

Για αυτά που βελτίωσε ο Παναθηναϊκός μέσα στη σεζόν: «Όταν προπονείσαι και μπορείς και δουλεύεις πράγματα τα οποία πρέπει να τα δουλέψεις αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Αυτό κάναμε και εμείς και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Για τον Νικ Καλάθη: «Ο Νικ ανήκει στους κορυφαίους παίκτες. Δεν χρειάζεται να σκοράρει πάντα, κάνει πάρα πολλά πράγματα για την ομάδα, είναι πολύ σημαντική η παρουσία του. Είναι ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει πού έχει έρθει και ποιος είναι ο ρόλος του. Έφυγε στα 21-22, τώρα είναι στα 26. Είναι πιο έτοιμος, έχει βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού του. Πλέον είναι μπροστά και εμείς πάμε από πίσω του…».

Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Είναι ένας άνθρωπος που είναι καινούριος προπονητής σε μια καινούρια ομάδα και καινούριους παίκτες. Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τη φιλοσοφία του και το τι θέλει από μας».

Για τις δικαιολογίες μετά από μια κακή εμφάνιση: «Δε θεωρώ πως αν χάσεις ένα παιχνίδι ή αν δεν κάνεις καλή απόδοση φταίνε τα ταξίδια. Αν έχεις δουλέψει κάτι και δε μπορείς να το βγάλεις στο γήπεδο φαίνεται. Τα ταξίδια παίζουν πολύ μικρό ρόλο».

Για τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα: «Δε μπορώ να σου πω που θα πάει, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν κοιτάμε μακριά. Βλέπουμε την κλήρωσή μας και προχωράμε».

Για τη προσπάθεια του Τζόρτζεβιτς να του αλλάξει γνώμη: «Εντάξει δεν έχω να πω κάτι σε αυτό το πράγμα. Ο προπονητής λέει αυτό που θέλει και αυτό που πιστεύω, αλλά από κει και πέρα θα κάνω αυτό που πιστεύω και έχω ήδη πει. Δεν υπάρχει πίεση. Συνεργαζόμαστε άψογα με τον κ. Τζόρτζεβιτς»

Για το αν το κλίμα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού επηρεάζει την Εθνική: «Το κλίμα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού επηρεάζει. Σαφώς μέσα στο γήπεδο έχεις τη θέληση και το πάθος να κερδίσεις. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Τα πράγματα αυτά ηρεμούν. Εγώ όσο ήμουν στην Εθνική δεν ένιωσα κάτι τέτοιο. Τα παιδιά τα συζητάμε και μεταξύ μας. Είμαστε άνθρωποι, έχουμε συναισθήματα. Δεν είμαστε φαγωμένοι μεταξύ μας. Τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ στην Εθνική».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Να είναι υγιής, να χαίρεται την οικογένειά του και να χάνει όποτε παίζουμε αντίπαλοι. Ουδέποτε έχουμε έρθει σε κόντρα. Φίλοι ήμασταν, φίλοι είμαστε και φίλοι θα συνεχίσουμε να είμαστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός-Ζιελόνα Γκόρα 82-51

Σπανούλης για όλους και για όλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK