Είχε παράπονα ο Πασκουάλ!

Οι ατάκες του Τσάβι Πασκουά για το φάουλ που δόθηκε στον Σπανούλη και τις αποφάσεις των παικτών του στη διάρκεια του αγώνα.

Είχε παράπονα ο Πασκουάλ!

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε τόσο για τα λάθη του Παναθηναϊκού όσο και των διαιτητών στη φάση που ο Σίνγκλετον κόβει τον Σπανούλη.

Ο Καταλανός κόουτς ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: " Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, γιατί βοήθησε πολύ την ομάδα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλό πρόσωπο στην άμυνα, αλλά στο δεύτερο μέρος νομίζω ότι βελτιωθήκαμε πολύ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Όταν ήμασταν στο +4 είχαμε μια κατάσταση που οι διαιτητές έδωσαν φάουλ (σ.σ. στον Βασίλη Σπανούλη), κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για το παιχνίδι.

Έχουμε διεκδικήσει καλά τα δύο παιχνίδια της εβδομάδας. Ξέρουμε ότι με την απώλεια του Μάικ Τζέιμς έχουμε ένα μειονέκτημα σε αυτό το επίπεδο, παρολαυτά τα καταφέρνουμε. Η απώλεια του Τζέιμς Γκιστ ήταν ένα ισχυρό πλήγμα για όλου μας, αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τους παίκτες που δεν είναι παρόντες, αλλά αυτούς που είναι. Δείξαμε ότι έχουμε συνέλθει από την ήττα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον τραυματισμό του, διεκδικώντας μέχρι τέλους τη νίκη

Είμαστε σε ένα νέο στάδιο μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη και χρειαζόμαστε χρόνο προκειμένου να λάβουμε τέτοιου είδους αποφάσεις. Η ομάδα όμως πρέπει να βρει τον δρόμο.

Είναι ξεκάθαρο ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα. Ειδικά όταν χάνεις, δεν έχεις επιχειρήματα. Ήμασταν τέσσερις πόντους μπροστά, είναι η φάση με την τάπα του Κρις στον Σπανούλη που δίνεται βολές. Στην επόμενη φάση, ο Νικ έχασε το σουτ μετά από περιπέτεια της μπάλας, μετά χάσαμε την μπάλα στο κέντρο, κάτι που έγινε σε πολύ σημαντικό στοιχείο. Είναι σαφές ότι κάναμε κάποια λάθη στα τελευταία λεπτά, τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Επίσης το γεγονός ότι τα παιδιά καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, παίζει ρόλο στο να μην έχουν τόσο μεγάλη διαύγεια στο τέλος του αγώνα. Όταν έχεις απώλειες στο ρόστερ, αυτό είναι αναμενόμενο.

Ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, στο πικ εν ρολ ο Ολυμπιακός σημείωσε 17 πόντους. Μας επιτέθηκε από την αδύναμη πλευρά, που ξέρουμε ότι αποτελεί μέρος της ποιότητας τους. Ο Σπανούλης κατάφερε να κάνει το παιχνίδι του, κάτι που δεν θα έπρεπε να το είχαμε επιτρέψει. Κι επίσης είχε μεγάλη ευστοχία ο Ολυμπιακός, κάτι που δεν συνέβη στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα

Υπήρχαν οι επιλογές του Αντώνη Φώτση, του Κέι Σι Ρίβερς και του Γιάννη Μπουρούση κάτω από το καλάθι. Είχαμε την μπάλα και έπρεπε να δούμε ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή. Ήταν μια από τις πιθανότητές μας. Ο παίκτης δεν βγήκε με πλεονέκτημα όπως θα θέλαμε. Δεν παίξαμε καλά στην τελευταία φάση".

Είναι πολύ απαιτητική η διοργάνωση. Μία λεπτομέρεια μπορεί να σε κάνει να χάσεις ή να κερδίσεις. Από τότε που είμαι εδώ, όλα τα παιχνίδια έχουν κριθεί στο σουτ. Χάσαμε στην Εφές στον πόντο, στη Μαδρίτη είχαμε την πιθανότητα να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όπως και σήμερα. Ενώ ενάντια στην Μπάμπεργκ και τη Μακάμπι κερδίσαμε στο τέλος. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να μην μείνουμε στην ήττα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK