Γιασικεβίτσιους: "Έχω δεθεί με τη Μακάμπι, αλλά..."

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε σχετικά τις επικείμενες μάχες του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας πως ναι μεν είναι δεμένος με την παλιά του ομάδα, ωστόσο η ζωή προχωρά και πλέον καλείται να την αποκλείσει από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Γιασικεβίτσιους: "Έχω δεθεί με τη Μακάμπι, αλλά..."
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην εφημερίδα "Πράσινη":

Για τον στόχο του Final 4: "Κάναμε μια σπουδαία νίκη στο Καζάν και είμαστε στα προημιτελικά. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο της πρόκρισης στο Final 4, βρισκόμαστε ένα βήμα μακριά από την Κωνσταντινούπολη και θα δώσω τα πάντα για να φτάσουμε εκεί".

Για τα παιχνίδι με τη Μακάμπι: "Παναθηναϊκός και Μακάμπι, ίσως μαζί και με την ΤΣΣΚΑ, αποτελούν τις πλέον ιστορικές και πετυχημένες ομάδες της Ευρώπης, συνεπώς η αναμέτρηση με τη Μακάμπι αποτελεί σημείο αναφοράς για το ευρωπαϊκό μπάσκετ".

Για τη δυναμικότητα της Μακάμπι: "Έχω δει τα περισσότερα παιχνίδια της Μακάμπι, όχι μόνο στην Ευρωλίγκα, αλλά και στην Αδριατική Λίγκα. Διαθέτει ποιοτική ομάδα. Ξέρει τι ζητά στο γήπεδο και είναι πολύ επικίνδυνη. Θα θέλει πολύ να φτάσει στο Final 4 και θα πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά για να τους αντιμετωπίσουμε και παρότι έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, θα είναι μια δύσκολη σειρά".

Για το γεγονός ότι τίθεται αντιμέτωπος με την παλιλα του ομάδα: "Δεν μου αρέσει που θα αντιμετωπίσω μια ομάδα με την οποία έχω δεθεί κι έχω περάσει μεγάλες στιγμές. Θα προτιμούσα να μη συνέβαινε αυτό, ωστόσο είναι αναπόφευκτο. Δεδομένα θα υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και μία ιδιαίτερη ψυχολογία. Θα βρω πολλούς φίλους στο Τελ Αβίβ και θα δούμε πώς θα είναι. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια εκεί, που θα μου μείνουν αξέχαστα, αλλά η ζωή προχωρά".

Για τον εαυτό του: "Νιώθω πολύ καλά φέτος από την αρχή της χρονιάς. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Το μόνο που με χαλάει είναι πως χάνω κάποια ελεύθερα σουτ, ενώ δουλεύω σκληρά στην προπόνηση. Ελπίζω να μου βγει στη συνέχεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK