Η κίνηση που έδειξε ότι τα παράτησε νωρίς ο Λάσο

Το αρχικό 20-0 του Παναθηναϊκού δεν πτόησε τον Πάμπλο Λάσο, όμως στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου ο τεχνικός της Ρεάλ έδειξε με ιδιαίτερο τρόπο πως σκέφτεται ήδη το ματς της Πέμπτης.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη ένα κάζο άνευ προηγουμένου στο ΟΑΚΑ καθώς έχασε με 28 πόντους διαφορά (95-67) ωστόσο η καταστροφική βραδιά της φάνηκε από την αρχή και συγκεκριμένα στα πρώτα πέντε λεπτά που βρέθηκε να χάνει με 20-0 έχοντας ήδη 4 λάθη!

Φυσικά, παρά την τραγική εκκίνηση η ομάδα της Μαδρίτης προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς και ο Πάμπλο Λάσο δεν σταμάτησε λεπτό να παροτρύνει τους παίκτες δίνοντας όρθιος οδηγίες, για να έρθει όμως κάποια στιγμή η ώρα της συμφιλίωσης με την ιδέα της ήττας.

Πότε ήρθε αυτή; Στο 27' και με τη διαφορά να εκτοξεύεται στο +29, με τον έμπειρο τεχνικό να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο του και να μένει εκεί για περισυλλογή μέχρι το φινάλε, δείχνοντας ότι εγκατέλειψε την πρώτη αυτή μάχη.

Φυσικά, ο πόλεμος κρίνεται στις... τρεις νίκες και το σίγουρο είναι πως ο προπονητής της Ρεάλ από εκείνο το σημείο που έκατσε στον πάγκο θα σκέφτεται ήδη τρόπους για να παρουσιάστεί η ομάδα του εντελώς διαφορετική στο Game 2 της σειράς το βράδυ της Πέμπτης.

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK