Ιβάνοβιτς: "Ήμασταν ασόβαροι"

Πολλά παράπονα είχε από τους παίκτες του ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς παρά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο ματς με τη Γαλατάσαραϊ.

Ιβάνοβιτς: "Ήμασταν ασόβαροι"

Ο Μαυροβούνιος προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε χαρακτηριστικά: " Δεν παίξαμε καθόλου καλά σε αυτό το παιχνίδι. Αν και ήταν πολύ πιο σημαντικό για εμάς, παρά για τη Γαλατάσαραϊ, δεν ήμασταν σοβαροί.

Είχαμε 2-3 ευκαιρίες να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ που είχαμε και να πάρουμε το ματς, αλλά δεν το κάναμε. Θεωρώ πως το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ήταν στην άμυνα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί σε αυτόν τον τομέα. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και σοβαρότητας".

Από την πλευρά του ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σχολίασε: " Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε η νίκη. Αυτό είναι που μετράει, αυτό γράφτηκε στη βαθμολογία. Προχωράμε για τον τελικό που έχουμε μπροστά μας απέναντι στην Άλμπα.

Πολλά ήταν αυτά που δεν κάναμε καλά. Ξέραμε την κατάσταση της Γαλατά, γεγονός που έφερε αυτόματα μια χαλαρότητα. Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μια σοβαρή ομάδα όπως είμαστε εμείς, που πρέπει να κερδίζουμε πιο εύκολα τέτοια παιχνίδια. Επαναλαμβάνω όμως πως το σημαντικότερο είναι η νίκη.

Τώρα υπάρχει ένας τελικός. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το καλό είναι ότι παίζουμε στο ΟΑΚΑ και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, παίρνοντας από αυτόν την απαιτούμενη ώθηση".

Διαβάστε ακόμη:

Γαλατάσαραϊ - Παναθηναϊκός 84-86

News 24/7

24MEDIA NETWORK